Rapidul îşi schimbă antrenorul

Rapidul se pregateste sa-si schimbe antrenorul in pauza de iarna. Nemultumita de seria de opt meciuri fara victorie inregistrata de “ceferisti” pe acest final de an, conducerea de pe Areni a decis sa renunte la serviciile lui Bogdan Tudoreanu pentru a aduce pe banca tehnica un antrenor cu licenta.

Dumitru Moldovan a recunoscut ca este in discutii cu un nou antrenor, dar a evitat sa-i dea numele pana ce negocierile nu se vor finaliza. “Se impune o schimbare la echipa, pentru ca rezultatele din ultima perioada nu au fost satisfacatoare, iar in plus au aparut si unele acte de indisciplina in vestiar. Nu il vom inlatura de tot pe Bogdan Tudoreanu. El va ramane in cadrul clubului. Vom aduce in schimb alt antrenor, unul ce detine licenta Pro. Suntem in discutii cu un tehnician din zona, care cunoaste foarte bine echipa noastra si pe care nu-l intereseaza partea financiara. Sper sa se concretizeze pentru a putea stabili programul de iarna, pentru a vedea ce remanieri vom face in cadrul lotului. Indiscutabil, trebuie sa prindem play-off-ul”, a declarat presedintele executiv al Rapidului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. SCHIMBATI ANTRENORUL DAR ADUCETI SI DOI TREI JUCATORI DE VALOARE PE POSTURILE PRINCIPALE.IN ATAC NE TREBUIE UN JUCATOR DE CAREU EFICIENT (STIL MATEI).SPER SA VA ORIENTATI LA JUCATORI DE VALOARE SI PENTRU CELELALTE POSTURI PRINCIPALE.

  2. Bine ca il schimba pe Tedy BUMBUM 🙂 Antrenor mai praf ca el nu cred ca exista in istoria Fotbalului!!! (poate mirel cradoi :))))))) )

    SA VINA BARBU SAU PANA FRATEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *