Rapidul și-a amânat reunirea

Rapid Suceava continua sa traiasca sub semnul incertitudinii. In lipsa unui sprijin concret din partea autoritatilor locale, gruparea “ceferista” a fost nevoita sa-si amane reunirea lotului de jucatori, programata initiat pentru ziua de astazi. In aceste conditii, “alb-visinii” si-au prelungit vacanta pana la noi ordine, conducerea clubului de pe Areni avand sperante ca situatia se va clarifica in aceasta saptamana, altfel existand riscul ca echipa sa se desfinteze, iar jucatorii sa devina liberi de contract.

Am sunat jucatorii si i-am rugat sa ramana in expectativa. Nu putem incepe pregatirea de vara fara bani. Poate se indura careva dintre autoritatile locale si ne acorda un sprijin financiar in vederea viitorului sezon de Liga a 2-a. Daca situatia nu se rezolva pe parcursul acestei saptamani, riscam sa ne desfiintam, iar jucatorii sa plece liberi de contract. Deja este tarziu. Alte echipe au inceput deja pregatirile, iar noi suntem inca in vacanta. In primul rand ar trebui sa facem un cantonament montan, pentru ca ne asteapta un sezon greu, mai ales pentru o debutanta la nivelul Ligii a 2-a”, a declarat antrenorul echipei rapidiste, Bogdan Tudoreanu.

Conform programului stabilit de Federatia Romana de Fotbal, viitoarea editie de campionat a Ligii a 2-a va debuta pe data de 18 august. Termenul limita de inscriere a echipelor in campionat este de 15 iulie.

Exit mobile version