Rapidul, decimat de absenţe

Rapidul este in piuneze inaintea derbyului de sambata cu Fc Botosani, din cadrul etapei a 2-a a ligii secunde. Bogdan Tudoreanu se confrunta cu mari probleme de lot, avand nu mai putin de patru absente certe pentru intalnirea de pe Muncipal. Cel mai afectat pare sa fie compartimentul ofensiv, acolo unde, pe langa Marinkovic, “ceferistii” nu vor putea miza nici pe Homneac, care a suferit o ruptura la nivelul muschilor inghinali in debutul meciului cu Delta Tulcea si risca sa lipseasca de pe gazon pentru o perioada de doua luni. In plus, “alb-visiniii” nu pot conta nici pe Balan si Duman. Primul este suspendat in urma cartonasului rosu primit la meciul de cupa de la Malini, in vreme ce al doilea a fost eliminat in timpul partidei pe care Rapid II Mihoveni a jucat-o duminica la Liteni, in Liga a 4-a. Colac peste pupaza, alti doi feroviari, Negru si Gheorghiu sunt incerti pentru confruntarea de la Botosani, medicii facand eforturi sa-i recupereze pana la ora meciului de sambata.

Gheorghiu a inceput astazi dimineata antrenamentele usoare, in vreme ce Negru speram sa inceapa de maine. Avem probleme mari atat in ofensiva, cat si la mijloc, unde ne-ar trebui un jucator de constructie. Aceasta este situatia. Jucatori sunt garla prin alte parti, dar nu avem bani sa-i aducem. Trebuie sa ne descurcam cu echipa pe care o avem pana in iarna. Baietii au luat deja pulsul Ligii a 2-a, au vazut ca se poate si sper sa facem o figura frumoasa si la Botosani”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

De partea cealalta, botosanenii ataca meciul de sambata cu Rapid in efectiv complet. “Avem tot lotul de jucatori valid si abia asteptam sa mancam jaratic sambata si sa-i batem pe cei de la Rapid Suceava. Altfel, o incurcam cu suporterii“, a declarat directorul executiv al clubului botosanean, Dumitru Branza.

Foto: forumsuceava.com

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul, decimat de absenţe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*