Rapidul are lotul decimat

conferinta Rapid

Rapid CFR Suceava are lotul decimat înaintea confruntării pe care o are programată mâine, cu începere de la ora 11.00, pe terenul liderului FC Voluntari, în cadrul etapei a 7-a din play-off-ul Ligii a II-a.

Conform antrenorului secund Mihai Guriţă, “ceferiştii” vor merge în Ilfov cu maxim 14 jucători. “Starea de spirit a jucătorilor este normală. Mergem la Voluntari, la fel cum am început returul, cu un lot decimat de accidentări, dar ne vom juca şansa. Vor lipsi Velescu, Bâgu, Plecanciuc, Sfrijan, Semeghin şi Sava. Nu ştiu dacă vom reuşi să adunăm 14 jucători pentru acest meci. Voluntariul are o echipă de profesionişti, iar prin prisma victoriei de la Piteşti se gândeşte să câştige fiecare meci. Au prima de promovare, bonusuri şi joacă şi pe prime mari, dar noi mergem să ne jucăm şansa”, a declarat Guriţă.

Mihai Guriţă a pus rezultatele negative din ultima vreme pe seama absenţelor cu Velescu şi Semeghin, ultimul făcând în opinia sa 40% din jocul echipei sucevene. “În turul campionatului eram o echipă închegată. Când a început returul, jucam o etapă cu o echipă, iar în următoarea etapă cu o altă echipă. Se cunoaşte mai ales lipsa lui Semeghin, care eu zic că făcea 40% din echipa, plus Velescu pe axul central. În retur se ştie de luni primul “11”, iar jucătorii nu se mai pregătesc la capacitate maximă”, a precizat secundul Rapidului.

Prezent la conferinţa de presă de ieri, Claudiu Velescu a precizat că va reveni pe gazon abia din toamnă. “Cel mai probabil voi reveni din campionatul următor. Mai sunt patru etape şi nu cred că are rost să forţez. De o săptămână am început antrenamentele cu baieţii, mă mai bag la un 5 cu 2 ca să ating mingea, dar încă nu sunt la capacitate maximă. Pe 6 iunie se termină campionatul, intrăm în vacanţă şi vom vedea ce se va întampla din sezonul următor”, a declarat Velescu.

Fundaşul în vârstă de 34 de ani consideră că Rapidul a intrat în vrie în partea secundă a campionatului din cauza numărului mare de jucători accidentaţi şi a problemelor financiare. “Sunt mai mulţi factori care au dus la aceste înfrângeri. În primul rând, faţă de turul campionatului şi o parte din retur lipsesc şase jucători. Apoi, au mai intervenit şi aceste probleme financiare care ne sâcâie de ceva vreme. Speram ca domnii consilieri să voteze acel proiect şi să reuşim să luam o parte din bani. Nu asta este cauza principala, dar când au fost bani, aţi văzut, au fost şi rezultate”, a mai spus Velescu la conferinţa de ieri.

La rândul său, Cătălin Golofca a declarat că este dezamăgit de seria de înfrângeri din ultima vreme, dar a precizat că rapidiştii merg la Voluntari cu gândul la un rezultat bun. “Şi eu şi colegii mei suntem dezamăgiţi după ultimele rezultate. Avem nouă etape de când nu am câştigat şi este normal să fim dezamăgiţi. Asta este, mergem înainte. Ne-am antrenat bine săptămâna asta şi mergem să scoatem un rezultat bun la Voluntari, chiar dacă suntem puţini”, a spus Golofca.

COMENTARII:

9 Comentarii la "Rapidul are lotul decimat"

 1. pt ce mai sta velescu?????????????????de cand nu s-o mai luat un autogol???????

 2. Wee latzilor, sa va luati banii de la loto-prono ca ne-ati cam facut de ***** pe banii nostri, nesimtitilor!!!

 3. suporter Rapid | 15 mai 2015 at 19:58 | Răspunde

  Pacat de banii aprobati de CL Suceava pentru fotbal daca ramane Ted ca antrenor principal ! Vorbim la iarna ! Totusi cineva va raspunde daca ramane Ted ca antrenor si nu vor fi rezultate ! Atunci urmeaza procese cu Primaria si cu conducerea Rapidului ca sa ne explice de ce sau incapatanat ca sa ramana Ted ca antrenor !

 4. Suntem o rusine . In ultimii ani suntem echipa cu care gazdele sarbatoresc promovarea .

 5. nu mai inteleg nimic?

 6. Nu știu de ce vă enervați ? Campionatul e gata pentru noi, atât s-a putut sezonul ăsta. Eu am încredere că sezonul viitor deși va fi mai greu, va fi unul reușit. Cu câteva schimbări prin echipă, un lot mai numeros ca să nu se mai dea vina pe faptul că lotul e subțire , mulți accidentați, se va schimba ceva. Sper că vom și promova.

 7. Normal ce mai vreti campionatul e gata sa aduca antrenor, pentru ce, ziceti mersi pentru locul 4 faceti stadioane sa aiba pe ce se antrena.Alt antrenor ce sa mai faca acum .Normal daca se continua fotbalul la Suceava din vara trebuie clar schimbare.

 8. suporter Rapid | 17 mai 2015 at 13:21 | Răspunde

  Urmeaza o noua infrangere sambata cu Academica acasa ? Daca nu pot promova in liga 1 Academica poate vine cu juniorii si poate asa vom castiga si noi un meci !

 9. adio promovare pentru urmatorii ani .Daca o sa avem un stadion ca lumea atunci poate va veni si un finantator.Cel putin liga II va fii mult mai frumoasa la anul cu echipe mult mai puternice si daca nu vor fi schimbi la echipa adio si liga II

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*