Rapidul are infirmeria plină

Rapidul are infirmeria plina inaintea meciul de sambata cu Dinamo II Bucuresti, contand pentru etapa a 7-a a ligii secunde. Delegatia “ceferistilor” va lua maine dimineata drumul Capitalei cu un lot de doar 17 jucatori, neavand nici macar efectivul necesar pentru a umple foaia de joc. Golofca (foto) a suferit o fractura de peroneu la antrenamentul de miercuri si va lipsi de pe gazon pana la finalul turului, Negru se confrunta cu o intindere musculara, in timp ce Sumanariu acuza o accidentare la genunchi. Pe langa aceste indisponibilitati, pe lista absentilor la partida din Groapa se mai afla Homneac, care are o problema medicala mai veche, si Bosancu, care sambata isi ispaseste ultima etapa de suspedare dupa cartonasul rosu iprimit in Cupa Romaniei.

O sa avem parte de un meci mai greu mai ales din cauza absentelor. Ne lipsesc practic cinci jucatori care puteau fi oricand titulari. Aceasta este insa situatia. Sunt pierderi grele pentru noi, dar suntem o echipa, iar cei care vor intra pe teren trebuie sa-si faca datoria”, crede antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Si principalul Ovidiu Murariu a recunoscut ca “alb-visinii” trec printr-un moment delicat, dar este increzator ca echipa suceveana se va intoarce cu cel putin un punct din fieful celor de la Dinamo II. “Aveam numai motive de satisfactie dupa evolutia foarte buna din meciul cu Farul Constanta, dar acum, cu un ochi radem si cu unul plangem, dupa accidentarea pe care a suferit-o Golofca la antrenamentul de ieri. Este un moment greu pe care l-au resimtit toti baietii, suntem decimati la nivel de efectiv, dar sper sa trecem peste aceasta stare sufleteasca, iar jucatorii care vor face deplasarea sa faca un meci bun la Bucuresti, de pe urma caruia sa castigam cel putin un punct”, a spus antrenorul principal al Rapidului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul are infirmeria plină"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*