Rapidul, aproape de desfiintare

Dupa disparitia Cetatii, Suceava risca sa nu mai aiba echipa nici in Liga a III-a. In conditiile in care Primaria refuza sa finanteze Rapidul, gruparea din Itcani se indreapta cu pasi mari spre desfiintare.

Primarul Ion Lungu a anuntat ca nu ia in calcul directionarea bugetului pentru fotbal catre Rapid CFR, acesti bani urmand a fie dati unei noi echipe a Sucevei care urmeaza sa fie infiintata in vara.

“Din vara, dupa ce se vor clarifica lucrurile cu Cetatea, vom pune bazele unei noi echipe. Nu vreau sa comentez de ce s-a ajuns aici, insa am spus si in 2004 cand am candidat la Primarie ca echipa ar trebui sustinuta si de un om cu bani. Vom incerca din vara sa avem o echipa pe care sa o sustinem cu resursele noastre, asa modeste cum sunt”, a anuntat Ion Lungu.

In aceste conditi, divizionara a treia Rapid CFR are sanse minime sa isi mai continue activitatea.

“Noi inca mai facem antrenamente, insa finantatorul ne-a anuntat ca daca Primaria nu va sustine cat de putin Rapidul, ne vom desfiinta. Practic, in acest moment sunt 80% sanse sa devenim urmatoarea echipa desfiintata”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

In cazul desfiintarii echipei Rapid CFR, Suceava ar deveni singurul judet din tara fara o echipa de fotbal in primele 3 esaloane. Asta pentru ca marti s-a decis incetarea activitatii si la CS Gura Humorului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *