Rapidul, aproape de desfiintare

Dupa disparitia Cetatii, Suceava risca sa nu mai aiba echipa nici in Liga a III-a. In conditiile in care Primaria refuza sa finanteze Rapidul, gruparea din Itcani se indreapta cu pasi mari spre desfiintare.

Primarul Ion Lungu a anuntat ca nu ia in calcul directionarea bugetului pentru fotbal catre Rapid CFR, acesti bani urmand a fie dati unei noi echipe a Sucevei care urmeaza sa fie infiintata in vara.

“Din vara, dupa ce se vor clarifica lucrurile cu Cetatea, vom pune bazele unei noi echipe. Nu vreau sa comentez de ce s-a ajuns aici, insa am spus si in 2004 cand am candidat la Primarie ca echipa ar trebui sustinuta si de un om cu bani. Vom incerca din vara sa avem o echipa pe care sa o sustinem cu resursele noastre, asa modeste cum sunt”, a anuntat Ion Lungu.

In aceste conditi, divizionara a treia Rapid CFR are sanse minime sa isi mai continue activitatea.

“Noi inca mai facem antrenamente, insa finantatorul ne-a anuntat ca daca Primaria nu va sustine cat de putin Rapidul, ne vom desfiinta. Practic, in acest moment sunt 80% sanse sa devenim urmatoarea echipa desfiintata”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

In cazul desfiintarii echipei Rapid CFR, Suceava ar deveni singurul judet din tara fara o echipa de fotbal in primele 3 esaloane. Asta pentru ca marti s-a decis incetarea activitatii si la CS Gura Humorului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul, aproape de desfiintare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*