Rapidul a urcat la munte

Rapid Suceava a intrat in faza a doua a pregatirilor de iarna. Dupa doua saptamani de reacomodare la efort, trupa condusa de Ovidiu Murariu a plecat astazi intr-un stagiu montan de zece zile la Poiana Negri.

Este o perioada mai dificila pentru jucatori, prin prisma faptului ca in urmeaza zece zile in care nu prea se vor intalni cu mingea, prioritara fiind partea de pregatire fizica. Cred insa ca va fi o perioada utila pentru toti componentii echipei. E clar ca partea a doua a campionatului va fi extrem de dificila si sper ca toti sa adere la obiectivul pe care il avem trasat, acela de a ne clasa pe un loc care sa ne permita sa jucam si sezonul viitor in Liga a 2-a”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Seful bancii tehnice “ceferiste” a precizat ca momentan are un lot cu dubluri pe posturi, exprimandu-si totodata increderea in cei patru juniori pe care i-a luat in cantonament: Lutac, Cerlinca, Vornicu si Apetrei. “In acest moment, avem un lot cu dubluri pe posturi, dar daca vor mai apare piese importante, cu siguranta le vom aduce la echipa. Avem incredere si in juniorii pe care i-am luat in cantonament, iar viitorul sper sa ne rezerve lucruri frumoase despre acesti copii”, a spus Murariu.

Tehnicianul rapidist a deplasat in stagiul montan un lot de 24 de jucatori, ultima noutate fiind Maradona Chiriac, un mijlocas stanga in varsta de 21 de ani care a evoluat in turul campionatului la FC Botosani.

Astfel, in autocarul ce a plecat astazi spre pensiunea “La bella vista” s-au imbarcat urmatorii jucatori: Andrei Preda si Marius Zavoi – portari, Daniel Balan, Andrei Lozneanu, Florin Plamada, Dorin Semeghin, Marius Dobos, Radu Sava, Cristian Spatar, Andrei Cerlinca, Claudiu Velescu, Flavius Chisu, Alex Moldovan, Tudor Apetrei, Adrian Vornicu, Ciprian Sumanariu, Costel Arotaritei, Maradona Chiriac, Cornel Cainari, Tudor Homneac, Ionut Plamada, Radu Lutac, Mircea Negru si Adrian Caragea – jucatori de camp.

Pe parcursul celor zece zile de cantonament, “ceferistii” intentioneaza sa efectueze duminica si un meci de verificare, cel mai probabil in compania divizionarei a patra Minerul Iacobeni, urmand ca la intoarcerea acasa, pe 9 februarie, sa mai dispute un amical cu Dunarea Galati, pe terenul din Campulung Moldovenesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul a urcat la munte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*