Rapidul a obţinut împrumutul unui internaţional basarabean de tineret

Rapidul va aborda meciul de miercuri, de pe teren propriu, contra Farului Constanta, cu un nou jucator in lot, este vorba de internationalul basarabean de tineret Alexandru Boiciuc. In varsta de 19 ani, Boiciuc evolueaza pe postul de atacant si a ajuns pe Areni sub forma de imprumut pana finalul acestui sezon de prim-divizioanara CSMS Iasi. Alexandru Boiciuc a efectuat luni primul antrenament sub comanda lui Costel Ilie si are sanse mari sa debuteze in tricoul “ceferistilor” chiar in partida de miercuri de pe stadionul Areni, in conditiile in care doi din jucatorii under 19 din lotul sucevean nu pot juca, Aeroaiei fiind suspendat, iar Dudea este plecat la lotul de juniori al Romaniei.

Boiciuc este un jucator de viitor. Nu degeaba joaca la nationala Republicii Moldova. Este un jucator pe care il stiam de la Iasi, un jucator de talie, care sper sa se integreze cat mai repede la noi si sa ne ajute in teren. Sta bine din punct de vedere fizic pentru ca a prins toata pregatirea de iarna cu echipa mare a Iasului. In conditiile in care Dudea este plecat la lot, iar Aeroaiei a acumulat patru galbene, este posibil sa incep meciul cu Farul cu Boiciuc titular. Sper sa am inspiratia de a alege cei mai buni juniori la meciul de miercuri”, a declarat Costel Ilie.

La cei 1,91 de metri ai sai, Boiciuc a prins 76 de minute pe teren in actualul sezon al Ligii I, fiind utilizat de Nicolo Napoli in partidele cu ASA Targu Mures, CSU Craiova, Steaua si Concordia Chiajna. Noul varf al Rapidului a fost chemat la nationala Moldovei pentru doua partide oficiale si patru amicale.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Rapidul a obţinut împrumutul unui internaţional basarabean de tineret"

  1. cand am zis pe 19 ianuarie sa il ia pe boiciuc imprumut de la iasi,lumea a ras..:) acu? tot de ras e? mai vorbiti si cu timisoara de herald fridrich e u19 bun;)

  2. Bun jucător boiciuc ,o achiziție buna alaturi de dudea .fortza suceava !

  3. foarte buna colaborarea celor de la rapid si cu fc dinamo,sunt si 4 jucatori de la luceafarul suceava,grupa de copii 2000,alex longher,cheia ciprian,muha rares,ciotu gavril,vedem ..

  4. alex a facut pasul la fc dinamo 2 din aceasta iarna,ceilalti joaca la juniorii fc dinamo din iulie 2015

  5. mai punem la socoteala si pe cozmin tucaliuc de la academia hagi..tot grupa 2000,deja jumatate de echipa..este

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*