Rapidiştii s-au mutat în balon

Ninsorile din ultimele zile au dat peste cap programul de pregatire al divizionarei a treia Rapid Suceava. In lipsa unui loc de antrenament in aer liber, Bogdan Tudoreanu a decis sa mute sedintele de pregatire ale “ceferistilor” in balonul de la Universitate. “Nu avem alta solutie. Pe stadionul Areni, zapada este pana la genunchi, asa ca nici macar alergari nu putem face acolo”, a declarat tehnicianul rapidist.

“Alb-visinii” intentioneaza sa dispute sambata, pe terenul din Itcani, un meci de verificare in compania grupei de juniori B de la Lps Suceava. “Nu am cautat sa perfectam alte amicale in aceasta saptamana, pentru ca avem deja foarte multi jucatori accidentati”, a precizat Bogdan Tudoreanu. In acest moment, pe lista jucatorilor cu probleme medicale figureaza Negru, Velescu si Hrimiuc, toti acuzand intinderi musculare, in vreme ce Ghiviziu si Marinkovici s-au ales cu o noua pedichiura dupa ultimele amicale.

In conditiile in care este foarte probabil ca startul returului Ligii a 3-a sa fie amanat cu o saptamana, rapidistii si-au mai fixat trei jocuri de verificare pana la reluarea campionatului: doua cu Cetatea Targu Neamt, pe 22 februarie si 2 martie, si unul in compania divizionarei secunde Fcm Bacau, pe 25 februarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidiştii s-au mutat în balon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*