Rapidiștii vin cu avionul la Pojorâta. Fanii giuleșteni au la dispoziție 100 de bilete!

Venirea echipei Rapid București la Pojorâta a stârnit un interes enorm în zona de munte a județului Suceava, mult peste vizita vicecampioanei ASA Târgu Mureș din Cupa României. Toate bileletele puse în vânzare pentru meciul de sâmbătă s-au epuizat în câteva ore, deși fiecare doritor a trebuit să scoată din buzunare câte 40 de lei.

„Vă anunțăm că toate biletele pentru meciul de sâmbătă cu Rapid București s-au vândut. Biletele s-au dat la pachet și cu meciul de peste două săptămâni, cu Academica Clinceni, prețul fiind de 40 de LEI. Momentan mai sunt disponibile doar 100 de bilete pentru suporterii oaspeților”, a anunțat clubul de la poalele Giumalăului pe pagina oficială de Facebook.

Deși vor avea în față o nou-promovată, bucureștenii tratează cu seriozitate jocul de la Pojorâta. Conform 1923.ro, conducerea clubului din Giulești a decis ca lotul de jucători să facă deplasarea cu avionul.

„Iniţial, era stabilit ca fotbaliştii să plece cu autocarul şi să facă drumul în două bucăţi, având în vedere că acesta ar fi însumat 9 ore. Aşadar, prima zi ar fi trebuit să se încheie cu cazare la Bacău şi un antrenament în oraşul lui Bacovia vineri dimineaţa, urmând apoi plecarea spre judeţul Suceava. Până la urmă, rapidiştii vor pleca direct cu avionul, în cursul zilei de vineri, urmând a ateriza la Iaşi, de unde vor fi preluaţi de autocar până la Pojorâta”, a anunțat site-ul suporterilor rapidiști.

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, se confruntă cu mai multe probleme de lot înaintea meciului de la Pojorâta. Trandu și Kușnir sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, iar Drăghia și Tudoran sunt accidentați.

Dintre cei doi suceveni din lotul „alb-vișiniilor” doar Cerlincă ar putea să facă deplasarea la Suceava. Fundașul Adrian Avrămia a fost operat de apendicită și va reveni pe teren în aproximativ două săptămâni.

foto: Alex Paraschiv

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

  1. Iubesc Rapidul,dar tin cu…Bucovina!!!!Un tinut minunat si care nici n-a existat pana a fi cotropit de Imperiul austro-habsburgic,drept care ne-am repezit cu totii s-l votam pe Iohanila,ca,de,nemtii-s mai destepti ca noi!Unii.Deci,HAI BUCOVINAAAAA!

  2. Imi mentin felicitarile pentru inginerul de retea si le adaug si pe cele meritate de moderator(in ghilimele,astuia din urma!).Lasa injuraturile si sterge ce nu intelege…adica comentariile inteligente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *