Rapidiştii sunt în mare vogă

Rapidistii sunt in mare voga in Liga a II-a, nu mai putin de patru componenti ai lotului sucevean fiind votati in echipa ideala a turului de campionat, intr-o ancheta initiata de siteul liga2.ro.

Imbatabil in 6 dintre cele 16 meciuri disputate in sezonul de toamna, Andrei Rohetki a fost ales de cititori cel mai bun portar din Liga a II-a. In aceiasi ancheta, colegul sau din defensiva suceveana, Claudiu Velescu, a fost ales cel mai bun fundas central dreapta. In echipa ideala a turului de campionat se gaseste si Daniel Balan (foto), principalul furnizor de centrari de gol al “ceferistilor” fiind desemnat de cititorii liga2.ro, la aproape 36 de ani ai sai, cel mai bun fundas de banda dreapta. Cel de-al patrulea rapidist din unsprezecele de aur de la matineu, este Marius Matei, jucator plecat in pauza de iarna la FC Voluntari. Cu 10 goluri marcate in prima parte a campionatului, Matei este si singurul dintre cei patru care a fost ales in echipa ideala si de catre redactorii siteului liga2.ro.

Pe langa Rohetki, Velescu, Balan si Matei, pe lista nominalizatilor s-au mai regasit alti cinci rapidisti, este vorba de Florin Plecanciuc (cel mai bun fundas central stanga), Dorin Semeghin (cel mai bun fundas de banda stanga), Dragos Sfrijan (cel mai bun mijlocas la inchidere), Andrei Cerlinca (cel mai bun mijlocas dreapta) si Bogdan Tudoreanu (cel mai bun antrenor al turului de campionat).

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rapidiştii sunt în mare vogă"

  1. bravo voua baieti Hai Suceava si in campionatul acesta tot asa sa fiti cei mai buni.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*