Rapidiştii se întorc în Ilfov

conferinta Rapid - Andrei Rohetki si Lucian Andries

Rapid Suceava este obligată să joace la foc automat în următoarea perioadă. Are programate trei meciuri în decurs de o săptămână, dintre care două în deplasare. Primul îl dispută mâine, pe terenul celor de la ACS Berceni, o echipă care, în opinia antrenorului sucevean Laurenţiu Andrieş, ocupă un mincinos loc 10 în clasamentul seriei întâi din Liga a II-a, cu o singură victorie în primele şase etape.

“Vrem să obţinem cât mai multe puncte din aceste trei meciuri şi să ne menţinem pe aceeaşi linie în clasament. Berceniul ocupă acum un loc mincinos. Să nu uităm că sezonul trecut, a jucat în play-off. Am urmărit partida din Cupa României, cu Steaua, în care echipa din Berceni ne-a lăsat o impresie bună, în special de la mijloc în sus. Sperăm să câştigăm toate punctele puse în joc, mai ales că avem o revanşă de luat, după ce în sezonul trecut am fost bătuţi la Berceni cu scorul de 1-4. Şi în zece oameni”, a declarat secundul Rapidului.

Roheţki: “Este posibil să ne mulţumim şi cu un punct”

Andrei Roheţki, unul dintre cei mai constanţi jucători suceveni în acest început de sezon, speră ca Rapidul să recupereze la Berceni măcar un punct din cele două pierdute sâmbăta trecută, pe stadionul Areni, în faţa Unirii Slobozia. “Noi abordăm toate meciurile la victorie, dar în funcţie de evoluţia jocului este posibil să ne mulţumim şi cu un punct. Nu am făcut un meci strălucit cu Slobozia, în care, dacă eram mai atenţi la finalizare poate îl câştigam. Am reuşit să scoatem doar un punct, dar nu văd de ce un egal ar strica atmosfera în cadrul clubului. Toată lumea a fost supărată, dar nu cred că este cazul să facem o tragedie din acest egal acasă. Nu-i nimic, mergem să recuperăm punctele la Berceni sau la Bacău. Important este că suntem pe o pantă buna, între primele patru echipe din clasament şi neînvinşi de la startul actualului sezon”, a declarat portarul Rapidului.

Programul etapei a VII-a:

ACS Berceni – RAPID SUCEAVA
CF Brăila – Gloria Buzău
CS Baloteşti – Academica Argeş
FCM Dorohoi – Farul Constanţa
Săgeata Năvodari – FC Voluntari
Unirea Slobozia – SC Bacău

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rapidiştii se întorc în Ilfov"

  1. prima infrangere maine a celor neinvinsi din primele 3 ligi)))))))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*