Condiţionaţi de Primărie

La prima şedinţă pentru fondurile nerambursabile acordate de Primărie la capitolul sport au fost aprobate doar trei proiecte. Este vorba despre Universitatea Suceava, Rapid Suceava şi Clubul Sportiv Ariadna.

Primarul Ion Lungu a anunţat că va încerca să achite cât mai repede banii pentru echipa de handbal. În schimb, Rapid CFR va încasa cele 11 miliarde de lei vechi promise de Municipalitate doar dacă va evita retrogradarea.

“La capitolul sport s-au aprobat trei proiecte, pentru că în alte cazuri nu au fost depuse oferte sau nu au avut contracandidaţi conform regulamentului din Legea 350. În primul rând, Universitatea va primi 10 miliarde şi ne vom grăbi să dăm cât mai repede banii la handbal. Eu încă mai sper la calificarea în finala Challenge Cup. La Rapid CFR au fost aprobate 11 miliarde, dar aici vom pune o condiţie în contract: această sumă este condiţionată de rămânerea în Liga a II-a. În caz contrar, nu vor primi toţi banii. De asemenea, Clubul Sportiv Ariadna (n.r. club de şah) va primi 600 de milioane”, a precizat primarul Sucevei.

Ion Lungu a evitat să comenteze zvonurile legate de venirea lui Marin Barbu la Rapid şi a spus că a aflat din presă despre acest lucru.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Sa intelegem ca Sporting nici macar nu a depus proiect?…nici la sectorul de Juniori nu se da nimic (anul trecut s-au dat 4 miliarde)…nici domnul Radu nu a primit nimic la LPS?????? DACA E DEFINITIV STABILITA SITUATIA INSEAMNA CA SPORTING SE DESFIINTEAZA … LA COPIII SI JNUNIORI VOM FI INCONTINUARIE NEPRODUCTIVI ( DE AICI SI EXODUL MARE DE JUC DIN ALTE PARTI-> CHELTUIELI MARI> REZULTATE PUTINE)…..INTR-UN CUVANT …se alege praful…nu mai zic de investitii „terenul din Intcani va fi modernizat!?”
    FOTBALUL A MURIT, TRAIASCA FOTBALUL pe digi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *