Rapidiștii au doar varianta victoriei cu Berceni

Rapid - Berceni Balan

Rapid Suceava primește astăzi, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la ACS Berceni, într-un joc contând pentru etapa a IV-a din play-out-ul pentru rămânerea în liga secundă. Aflați la primul meci cu Daniel Bălan în postura de antrenor-jucător, “ceferiștii” au doar varianta victoriei în încercarea de a prinde unul dintre primele două locuri din play-out, singurele care garantează salvarea de la retrogradare.

“Toată lumea este conștientă de situația în care ne aflăm în clasament. Sper să ne trezim măcar acum, în al 12-lea ceas. Ne așteaptă un meci dificil în compania unei echipe experimentate a Berceniului, dar eu am încredere în băieți că vom lua vineri cele trei puncte. Vreau să văd dăruire din partea lor, să arate că într-adevăr s-a produs o schimbare la echipă”, a declarat Daniel Bălan, care se pregătește să revină la un sistem de joc 4-4-2.

Formația suceveană nu poate miza la partida de astăzi pe serviciile a doi jucători, e vorba de Edy Sandu și Armand Șvichi, ultimului recidivându-i accidentarea la genunchi pe finalul meciului cu Buzău.

Rapid (echipa probabilă): Niga – Bălan, Velescu, Dudea, Semeghin – Ghiorghiciuc, Sfrijan, Al. Apostol, Golofca – I. Plămadă, Al. Boiciuc.

Intrarea spectatorilor la meciul de astăzi de pe Areni va fi liberă.

ACS Berceni vine la Suceava fără mijlocașul Neagu, dar cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana lui Răzvan Rotaru. Fost jurnalist și ofițer de presă al clubului Steaua, apoi secund al lui Mihai Stoichiță la Petrolul, Rotaru se află la prima experință ca antrenor principal.

“Berceni merită să rămână în Liga a II-a. Are o bază sportivă de invidiat. Vom respecta adversarii, însă la sfârșitul sezonului sunt sigur că vom rămâne în eșalonul al doilea. Asta e cel mai important”, a declarat Răzvan Rotaru, după instalarea pe banca Berceniului.

În sezonul regulat, Rapid și ACS Berceni și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând în deplasare. A fost 1-3 în Ilfov și 1-2 la Suceava.

Clasament play-out Liga a 2-a sezonul 2015-2016

LOCECHIPAMVEÎGMGP+/-PCT
1CS Baloteşti106311981132
2ACS Berceni105142112930
3Gloria Buzău105141719-229
4RAPID SUCEAVA105232116528
5Ceahlaul Piatra Neamt100010030-300

COMENTARII:

13 Comentarii la "Rapidiștii au doar varianta victoriei cu Berceni"

  1. SUCCES BAIETI.HAI SUCEAVA!

  2. Hai Suceava!Putem castiga!Suntem langa voi!Baieti,haideti astazi pe Areni!

  3. 1-o pentru noi!A inscris Ionut Plamada din pasa lui Mircea Negru!FORZA SUCEAVA!Hai baietiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. AVEM 2-0 LA PAUZA!A INSCRIS SI APOSTOL!FORZA SUCEAVA!!!!

  5. Victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!4-3,dupa un meci de infarct,dar VICTORIE!BRAVO JUCATORI,ANTRENORI,CONDUCATORI!!!!SE POATE,DECI!

  6. BRAVO BAIETI.VEDETI CA SE POATE.VELESCU TREBUIE URECHEAT PENTRU CA NE-A FACUT SA TREMURAM PANA LA FINAL.DAR TOTUL ESTE BINE CAND SE TERMINA CU BINE. O VICTORIE MARE CARE NE ADUCE DIN NOU IN LUPTA PENTRU EVITAREA RETROGRADARII .PE VIITOR MAI MULTA ATENTIE IN APARARE.HAI SUCEAVA!!!

  7. Bravo Sfrijan mare curaj mare caracter .BravoooooSuceava

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*