Rapid-Botoşani pe Arena Naţională

Pentru ca echipa de peste Siret sa-si prezinte lotul cu care va ataca o promovare istorica in prima liga, dom’ Cornel Sfaiter, mana ghipsata a lui Cristi Borcea in teritoriu, a aranjat sa apara in deschiderea meciului Dinamo-Barcelona, din 11 august! Partenerii de joaca vor fi colegii de echipa ai cumatrului din Suceava. Rapid si Botosani vor juca doar 30 de minute, timp in care trebuie doar sa incalzeasca publicul pentru marele meci.

E ca şi cum o trupă de care n-a auzit nimeni ar cânta în deschidere la Shakira, ceea ce nu e lucru puţin”, s-a lăudat dom’ Cornel. “O şansă enormă pentru Botosani, să joace în faţa unui stadion de prima liga. Practic, singurul mod în care se putea întâmpla asta. Mă bucur mai ales pentru jucători, care au şansă să vadă pentru prima dată cum arată un stadion de Liga I”, a adăugat dom’ Cornel, care spera sa aiba parte de arbitrii invatati deja cu vaporii de votca. In schimb jucatorii FCului spera ca meciul cu Rapid sa fie cotat la casele de pariuri, sa aiba si ei parte de prime ca-n campionat.

Cele 30 de minute în deschiderea partidei Dinamo cu Barcelona sunt văzute ca o şansă imensă şi de către patronul rapidistilor Constantin Bujoreanu: “Dacă prindem o zi bună, poate vom fi chemaţi să jucăm în deschidere şi la alte echipe mari de fotbal”.

Pana si primarul Sucevei s-a aratat foarte entuziasmat de eveniment. “Le-am recomandat sa se uneasca, dar nu m-au ascultat. Asa ar fi avut sansa si alte valori formate de profesorul Anton sa calce pe Arena Nationala“ a declarat Lungu. Surse din zona Burdujeni ne-au confirmat faptul ca, pentru celalalt meci grandios de pe Arena Nationala dintre Steaua si Real Madrid, Sporting va juca cu cei de la FCM Dorohoi!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *