Rapid Suceava vs Ceahlaul II

Rapid Suceava joaca maine pentru prima oara in fata propiilor suporteri in acest an. Devenita printr-o conjunctura trista echipa fanion a orasului dupa desfiintarea divizionarei secunde Cetatea, echipa “ceferista” va primi pe Areni, cu incepere de la orele 15.00, vizita ocupantei locului 12 in clasamentul seriei Ceahlaul II Piatra Neamt.

Chiar daca achizitiile reusite in aceasta iarna au crescut pretentiile din jurul gruparii rapidiste, antrenorul Ovidiu Ciobanu este prudent inaintea meciului cu satelitul Ceahlaului si spune ca starea precara a gazonului de pe Areni va echilibra simtitor raportul de forte din teren.

Vom avea parte de un meci dificil pe care trebuie sa-l castigam pentru ca avem mare nevoie de victorii. Nu trebuie insa sa ne asteptam la un joc spectaculos, avand in vedere ca vom juca pe un teren greu care va apropia valorile”, a spus Ovidiu Ciobanu, care a mentionat ca nu va face schimbari majore fata de primul unsprezece folosit in runda precendenta la Pascani.

Tehnicianul “alb-visiniilor” nu va putea conta in acest meci pe serviciile fundasilor Claudiu Sevaciuc si Dinu Oniu, suspendati pentru cumulul de cartonase galbene, precum si pe aportul juniorului Razvan Bigu, iesit din circuit pentru urmatoarea jumatate de an din pricina unei grave accidentari.

Echipa probabila:
Gavriloaia– Spatar, Breniuc, Sava, Pantea– Romaniuc, Stanescu, Apetri, Azaharioaiei– Negru, Suleru.

In partida tur, “ceferistii” s-au impus in fieful nemtenilor cu scorul de 2-1, gratie golurilor marcate atunci de Gurita si Romaniuc. Intrarea la meciul de maine va fi libera!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *