Rapid Suceava – Știința Miroslava: 5-1

Rapid Suceava s-a impus vineri, pe stadionul Areni, cu scorul de 5-1 (1-0), in fata celor de la Stiinta Miroslava, in ultimul meci amical pe care „ceferistii” l-au disputat inainte de plecarea in cantonamentul montan de la Poiana Negri.

Cu ocazia partidei de ieri, in tricoul rapidistilor au debutat fundasul Sorin Ciobanu (Metalul Resita) si atacantii Mario Enciu (Farul Constanta) si Edy Sandu (FCM Dorohoi), ultimii doi trecandu-si in cont cate un gol. Celalalte reusite ale gazdelor au fost semnate de Negru (doua, unul din penalty) si Placinta, golul de onoare al iesenilor fiind inscris de Baciu, din lovitura libera.

Rapid-Miroslava
Cel mai spectaculos gol al partidei a fost marcat de Placinta

Rapid Suceava (prima repriza): Niga (Hantescu) – D. Balan, Ferariu, S. Ciobanu, Semeghin – Apostol, Onciu – Jitariuc, Sumanariu, Vrabie – Enciu.

Rapid Suceava (repriza secunda): Hantescu (Pascal) – Strugariu, Tautianu, Sava, Semeghin – Aeroaiei, Sfrijan, Ghiorghiciuc, Golofca – Sandu, Negru.

Placinta si Mihai au intrat pe final. Velescu si Bagu au fost menajati ieri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Portarul Haraguta de la Dorohoi e mai bun ca Pascal! Poate vine si el si dupa ce expira imprumutul lui Hantescu o sa avem portar bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *