Rapid Suceava – LPS Suceava: 6-0

Rapid - LPS Tudorache

Rapid Suceava s-a impus la scor de tenis, 6-0, în meciul de pregătire desfășurat sâmbătă, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv, în compania grupei de juniori republicani condusă de Marius Lup.

Echipa antrenată de Costel Ilie și-a asigurat victoria prin golurile marcate de Tudorache (2), Apostol, Galan, E. Julei și I. Plămadă, ultimii doi fiind veniți în probe pe Areni de la divizionara a treia Bucovina Rădăuți. În repriza secundă, “ceferiștii” au ratat și o lovitură de la 11 metri prin tânărul Păvăluc, șutul acestuia nimerind bara.

Eduard Julei

Eduard Julei

Rapid (prima repriză): Hânțăscu – D. Balan, Velescu, D. Ciobanu, Semeghin – Apostol, Sfrijan – Ghiorghiciuc, Aeroaiei, Jitariuc – Tudorache.
Rapid (repriza a doua): Hânțâscu – I. Mihai, Tăutianu, Mateiciuc, Păvăluc – Bâgu, Dănilă – E. Sandu, I. Plămadă, E. Julei – Galan.

Costel Ilie nu a contat în testul de sâmbătă pe serviciile a trei jucători. Botezatu și Niga lipsit din cauza unor entorse la genunchi, iar Negru va lipsi cel puțin 10 zile din cauza unor dureri la spate.

“A fost un antrenament bun în care m-a interesat mai mult partea aerobă. Copii de la LPS ne-au dat o replică destul de bună, dar nu a fost un test edificator asupra celor care sunt în probe la noi. Meciurile cu Ceahlăul și Pojorâta vor fi decise pentru a-mi forma o opinie în privința lor”, a declarat antrenorul Costel Ilie.

Acesta a salutat și decizia aleșilor locali de a aproba pentru Rapid un buget de 1,7 milioane de lei în acest an, cel mai mare din istoria clubului.

“Aprobarea acestui buget aduce în cadrul echipei o stare de liniște, dar totodată suntem conștienți că trebuie să avem și performanță pentru a mulțumi pe toată lumea. Sperăm să rezolve cât mai repede problemele care ne-au mai rămas la club. Conducerea face eforturi foarte mari pentru a mai aduce câțiva jucători pe posturile pe care mai avem nevoie”, a precizat șeful băncii tehnice de pe Areni.

Rapid va juca miercuri un nou amical în compania juniorilor de la LPS.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid Suceava – LPS Suceava: 6-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*