Rapid Suceava joacă în direct pe Digi și Dolce

Rapid - Gloria Buzau

Meciul dintre Rapid Bucuresti si Rapid Suceava, din cadrul etapei a 10-a din esalonul secund, se va disputa luni, pe 26 octombrie, de la ora 18:00, si va fi transmis in direct pe Digi Sport si Dolce Sport.

Presedintele LPF2, Auras Brasoveanu, a confirmat astazi pentru ProSport ca consortiul format din Digi Sport si Dolce Sport a achizitionat drepturile de televizare din Liga 2-a pentru restul meciurilor ramase de disputat in actualul sezon. In schimbul a 350.000 de euro, cele doua televiziuni vor transmite simultan cate trei partide in fiecare etapa. Din acesti bani echipele din fruntea clasamentului vor primi aproximativ 10.000 de euro, iar cele de pluton – 6.000 de euro.

Pe langa meciul din Giulesti, cele doua televiziuni au mai ales sa difuzeze din etapa a 10-a partidele FCM Baia Mare – Universitatea Cluj si FC Bihor – UTA Arad.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Rapid Suceava joacă în direct pe Digi și Dolce"

  1. Foarte bine mai vedem si noi meciurile la tv.Hai Suceava jucati sa fiti acolo pe primele locuri sa luati mai multi bani

  2. Parerea mea, echipa trebuie sustinuta din tribune nu din fotoliu, dar vad ca aceasta parere devine din ce in ce mai nepopulara.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*