Rapid Suceava devine FCM Suceava

Echipa locală de fotbal ACS Rapid CFR Suceava îşi schimbă numele în această vară. Gruparea din „Areni” va evolua în următoarea ediţie de campionat a Ligii a II-a sub denumirea de FCM Suceava.

„Le-am propus celor de la Rapid Suceava să se adreseze la Federaţia Română de Fotbal pentru a-şi schimba numele în Fotbal Club Municipal Suceava. FCM Suceava mi se pare cel mai corect nume, având în vedere că municipiul Suceava este singurul finanţator al echipei de fotbal. Dacă Federaţia va fi de acord, am vorbit cu domnul Ciprian Anton şi cu domnul Dumitru Moldovan, şi vom intra în Consiliul Local cu o hotărâre de a se păstra noii echipe finanţarea obţinută de clubul Rapid”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Preşedintele clubului Rapid Suceava, Gabriel Clim, a confirmat anunţul făcut de Ion Lungu şi a precizat că avocatul clubului a demarat deja procedura de schimbare a numelui echipei. Federaţia Română de Fotbal permite modificarea denumirii unui club pănă cel târziu cu două luni înainte de startul sezonului, în cazul de faţă 30 august. Conducerea divizionarei secunde sucevene nu a hotărât deocamdată care vor fi noile culori ale echipei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

13 Comentarii la "Rapid Suceava devine FCM Suceava"

 1. Numele si-l schimba, dar naravul ba. 😉

 2. CSM Suceava *** Nord Club Foresta Suceava*** Cetetea Suceava eu cred ar fi mai bine nume cunoscute de lumea

 3. Tiganescu Vasile | 18 iunie 2014 at 13:20 | Răspunde

  La fel de bine se poate si in BUCOVINA,caci ar fi mai reprezentativ,insa daca tot isi schimba numele sa=si schimbe si „naravul”

 4. ,,În cazul unei eventuale promovări în Liga a 3-a, noua echipă s-ar putea numi FC Mehedinţi, iar preşedinte va fi Gabriel Boştină! Deşi nu mai pare de actualitate, a existat si varianta aducerii divizionarei secunde Rapid CFR Suceava la malul Dunării, situaţie în care Marin Condescu urma să devină manager general, iar Ştefan Nanu ar fi preluat banca tehnică.”
  Ce e asta?
  Sursa: liga2.ro

 5. sa se numeasca RAILEX SUCEAVA

 6. la cat de mizerabil e fotbalul sucevean…. Culorile reprezentative nu pot fi decat
  albastru-ros!

 7. Alb, albastru, galben, verde , portocaliu, visiniu… Au fost. Mov, turcuaz, roz, nu conteaza… Prostia nu are culoare. Pentru Rapid cfr suceava e bine pt ca o eventuala retrogradare sau desfiintare sub noua denumire nu ar fi trecuta in palmares. 😉

 8. mai bine sa se numeasca CETATEA SUCEAVA si presedinte sa fie ANTON CIPRIAN …

 9. si omnia suceava ar fi o varianta..

 10. DACA ANTON E PRESEDINTE SIGUR IN CINCI LUNI O DESFINTEAZA, EL ESTE GROPARUL FOTBALULUI SUCEVEAN, ACUMA ESTE PREOCUPAT CU INMORMANTAREA AJF-ului.

 11. Tare mai esti prost mai gelu.cred ca te cheamă Gheorghe nu gelu.chiar nu vezi cât a făcut Anton la ajf in câteva luni.

 12. http://www.youtube.com/watch?v=VHdv_qNhvtE

  poate ca intr-o zi ne retrezim la viata!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*