Rapid Suceava – Callatis: 1-4

Rapid Suceava a înregistrat marţi prima înfrângere în seria jocurilor amicale din această vară. Echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu a cedat în faţa divizionarei secunde Callatis Mangalia cu scorul de 1-4, într-un meci desfăşurat la Vatra Dornei.

Debutul partidei a fost încrâncenat. După o altercaţie între jucătorii celor două echipe, arbitrul Marius Şuhan a acordat patru cartonaşe roşii, de la Rapid fiind eliminaţi Ghiviziu şi Spătar. Callatis a deschis scorul în minutul 5 din penalty, iar 7 minute mai târziu şi-au dublat avantajul. Şuleru a readus echipa suceveană în joc, printr-un gol marcat în minutul 25. Cu 10 minute înaintea de finalul partidei, oaspeţii au punctat din nou şi au refacut astfel diferenţa de două goluri pe tabela de marcaj. Soarta jocului s-a decis în ultimele secvenţe ale primul mitan. Romaniuc a ratat un penalty, iar jucătorii lui Marin Barbu au înscris pe contraatac pentru 1-4. Repriza secundă le-a aparţinut în totalitate ceferiştilor, care şi-au trecut în cont şase mari ocazii de a înscrie. Foarte aproape de a marca au fost Doroftei, Ionesei şi Golofca, dar mingile trimise de aceştia au nimerit bara porţii.

“Este un scor mincinos. Sunt multumit de joc, am dominat adversarii fara drept de apel, dar am avut ghinion. Am ratat multe ocazii singuri cu portarul si am primit goluri foarte usoare, pe greseli personale. Una peste alta, a fost un antrenament reusit”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În următorul joc de verificare, Rapid Suceava va întâlni vineri, de la ora 18:00, pe stadionul Areni, formaţia CS Gura Humorului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid Suceava – Callatis: 1-4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*