Amical| Rapid – Sporting: 3-2

Pentru ca nu au avut programate meciuri oficiale la sfarsitul acestei saptamani, Rapid Suceava si Sporting Suceava, s-au infruntat astazi, pe stadionul „Areni”, intr-un joc amical. „Ceferistii” si-au adjudecat victoria cu scorul de 3-2 (2-0).

Pe fondul dominarii Sportingului, Rapidul a deschis scorul in minutul 26 prin Caragea, care a fructificat o centrare venita de la Arotaritei. Zece minute mai tarziu, atacantul „alb-visiniilor” avea sa bifeze dubla, dupa o actiune colectiva pe partea stanga. Prima repriza a intalnirii a consemnat si revenirea in teren a lui Golofca, care a jucat circa 20 de minute. Repriza secunda a debutat cu Sporting in ofensiva, insa Bagu si Ferariu au trimis mingea in bara. Trupa lui Mihai Gurita avea sa reduca din handicap in minutul 70, cand Ferariu a transformat un penalty dictat pentru hent in suprafata de pedeapsa. „Alb-verzii” putea restabili egalitatea dupa doar trei minute, dar golul lui Moldovan a fost anulat pe motiv de off-side. Rapidistii si-au refacut ecartul in minutul 79, cand Chisu l-a invins pe Pascal cu un sut in vinclu. Pe finalul partidei, centralul Alexandru Moruz a dictat penalty la o interventie a lui Florin Plamada, capitanul „ceferistilor” fiind si eliminat pentru proteste. Sutul lui Ferariu de la punctul cu var a fost respins insa de Zavoi. Scorul final a fost stabilit in ultimul minut de joc de Lesanu, care a marcat pentru 3-2.

Rapid Suceava: Niga – Chisu, Morariu, Sava, Spatar – Vornicu, Pleniceanu, Sumanariu, Petrescu, Arotaritei – Caragea; Au mai intrat Golofca, Dobos, Fl. Plamada, Balan, Semeghin, Velescu, Chiriac, Galdean si Zavoi;

Sporting Suceava: Pascal – Azaharioaei, Ferariu, Kuruc, Bagu – Pamparau, Stanescu, Apetri, Gheorghiciuc, Cainari – Nechitoaia; Au mai intrat Moldovan, Lesanu, Caeriu, Longher si Ivan.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Amical| Rapid – Sporting: 3-2"

  1. TREBUIE FACUTE NISTE SCHIMBARI IN PRIMUL 11 DE JUCATORI DACA ECHIPA NU ARE REZULTATE ACASA ! VAD CA IN MECIUL CU SPORTING I. PLAMADA NU A JUCAT ! O FI OBOSIT SARACUL CA ACASA IN ULTIMUL TIMP JUCA CA O TROMPETA SI FUGEA CA PENSIONARUL ! NICI HOMNEAC NU A JUCAT ! ASTA CHIAR NICI NU MERITA SA FIE LA RAPID ! DACA MIRCEA NEGRU NU MARCA ATUNCI NU MAI ARE CINE SA DE-A GOL ! AM AVUT SPERANTA IN CARAGEA DAR ASTA MARCA NUMAI IN AMICALE ! SA SPERAM CA M.BARBU SI CU TED VOR GASI O FORMULA DE ECHIPA IN MECIUL CU NAVODARI CA MACAR SA NU LUAM BATAIE ACASA ! FARUL DE CAND A SCHIMBAT ANTRENORUL NU A PIERDUT UN MECI . DUNAREA GALATI A SCHIMBAT ANTRENORUL ARE REZULTATE ! NU MAI SPUN DE CELELALTE ECHIPE IAR NOI DESI L-AU LUAT SI PE M. BARBU CA SA-I AJUTE SUNTEM LA RETROGRADARE SI NE BATE ACASA CINE VREA ! ORI JUCATORII SUNT PREA SLABI SAU SI ANTRENORII SUNT DE VALOAREA LOR SI NU MERITA SA FIE IN CONTINUARE ANTRENORI LA SUCEAVA ! DACA NE SALVEAZA DE RETROGRADARE ATUNCI LUI M. BARBU AR TREBUI SA SE FACA STATUIE LANGA STADION ! SA SPERAM CA SE VA REZOLVA SI CU BANII SI CA JUCATORII ISI VOR DA SI ULTIMA SUFLARE IN ASTEA 3 MECIURI CARE AU MAI RAMAS DE JUCAT ! DACA CASTIGAM 2 MECIURI SI CU UN EGAL SUNTEM SALVATI 100 % SI NU DEPINDEM DE ALTE REZULTATE IAR DACA NU REUSIM SA CASTIGAM LA SP. STUDENTESC FIIND SINGURA ECHIPA CARE NU IA PUTUT BATE IN RETURUL ASTA SI RETROGRADAM ATUNCI MERITA SA FIE DESFIINTATI ! SUCCES RAPID ! SUCCES M. BARBU ! SUCEAVA INCA CREDE CA NE POTI SALVA !

  2. dute cu vaca paiosule.. oricum jucati la iasi ca nu aveti stadion de liga1, hahahahaha.

  3. echipa trebuie sa aiba mai multa forta in meciul cu Navodari si ar trebui ca sa joace cu zavoi – dobos ( e mai bun ca fundas ) , fl. plamada , sava ( daca morariu e suspendat ) , arotaritei – d. balan , velescu , semeghin , galdean ( mijlocul ar fi mai puternic ) – chiriac , negru ! rezerve : niga , caragea , i.plamada , pleniceanu , petrescu, sumanariu , chisu !

  4. botosaniu in liga 1???????
    dupa citi ani?sau mai bine zis au mai fost vreodata in liga 1?

  5. Tu ești prost în fiecare sâmbătă?.

  6. Pt. fc bt: ești prost în fiecare sâmbătă?.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*