Rapid sau o echipa noua?!

Municipalitatea cauta in acest moment solutii pentru continuitatea in activitatea fotbalistica in Suceava. Initial, s-a avut in plan mutarea echipei CS Gura Humorului pe Areni. Cum insa, administratia locala nu poate finanta o echipa a altui oras si nici denumirea clubului humorean nu poate fi schimbata, aceasta idee a fost abandonata.

Astfel, au mai ramas doua variante. Cele 10 miliarde cuprinse in bugetul municipalitatii pentru fotbal ar putea ajunge la Rapid CFR, sau din vara ar putea fi infiintata o alta echipa care sa activeze in Liga a III-a.

„Tot ce pot să vă spun este că domnul primar m-a asigurat că va fi din nou fotbal la Suceava, nu se ştie încă în ce ligă. Oricine vine cu un proiect viabil şi credibil şi arată că în 2, 3, 4 ani se va ajunge acolo unde se vrea va primi banii pentru a desfăşura acel proiect. Sunt sigur că dacă în vară ar începe o echipă de liga a III-a cu aceşti bani care trebuiau primiţi acum, adică 10 miliarde s-ar face performanţă, ar fi o situaţie foarte bună”, a declarat Ciprian Anton.

In aceasta dimineata, Ion Lungu a negociat cu Costel Bujoreanu posibila finantare a Rapidului. Din sursele noastre am aflat ca sansele ca Primaria sa dea 10 miliarde unui club particular ar fi totusi mici. Mai mult, se pare ca pe holurile Primariei se vehiculeaza numele si culorile noii echipei reprezentative a Municipiului Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid sau o echipa noua?!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*