Rapid | Programul turului

Federatia Romana de Fotbal a stabilit azi programul meciurilor din cadrul viitorului sezon al Ligii a 2-a. Promovata in premiera pe scena matineului, gruparea “ceferista” va avea parte de un debut electrizant de campionat. Astfel, in prima etapa, programata pe 1 septembrie, echipa antrenata de Ovidiu Murariu va primi, pe stadionul Areni, vizita celor de la Delta Tulcea, una dintre candidatelele la promovare. O saptamana mai tarziu, “alb-visiniii” se vor deplasa in fieful rivalilor de la FC Botosani, o alta gruparea ce emite pretentii de accedere in primul esalon. Rapid va sta in etapa a 3-a, avand apoi programate doua meciuri consecutive in deplasare, pe terenul formatiilor Callatis Mangalia si Dunarea Galati. “Ceferistii” vor disputa al doilea meci pe Areni abia pe 6 octombrie, cand vor primi replica Farului Constanta.

Imediat dupa tragerea de astazi, antrenorul Ovidiu Murariu a admis ca sortii nu au fost tocmai favorabili pentru echipa suceveana, in conditiile in care rapidistii vor infrunta in primele doua etape doua dintre pretendentele la promovare. “Trebuie sa recunosc ca avem parte de un program destul de dificil, avand in vedere ca intalnim in primele etape doua echipe cu intentii de promovare. Este clar ca ne asteapta doua meciuri grele, dar eu le privesc cu optimism si incerc sa le transmit asta si baietilor. Incepem campionatul pe Areni, iar daca vom avea si suportul publicului sucevean sunt convins ca putea face o figura frumoasa inca de la meciul cu Tulcea”, a declarat Ovidiu Murariu.

Programul meciurilor din tur:

Prima etapa (1 septembrie):
Rapid Suceava – Delta Tulcea

Etapa a 2-a (8 septembrie):
FC Botosani – Rapid Suceava

Etapa a 3-a (15 septembrie):
Rapid Suceava va sta.

Etapa a 4-a (22 septembrie):
Callatis Mangalia – Rapid Suceava

Etapa a 5-a (29 septembrie):
Dunarea Galati – Rapid Suceava

Etapa a 6-a (6 octombrie):
Rapid Suceava – Farul Constanta

Etapa a 7-a (13 octombrie):
Dinamo II Suceava – Rapid Suceava

Etapa a 8-a (20 octombrie):
Rapid Suceava – Cs Buftea

Etapa a 9-a (24 octombrie):
Chindia Targoviste – Rapid Suceava

Etapa a 10-a (27 octombrie):
Rapid Suceava – Unirea Slobozia

Etapa a 11-a (3 noiembrie):
CF Braila – Rapid Suceava

Etapa a 12-a (10 noiembrie):
Rapid Suceava – Fcm Bacau

Etapa a 13-a (17 noiembrie):
Sageata Navodari – Rapid Suceava

Etapa a 14-a (24 noiembrie):
Rapid Suceava – Sportul Studentesc

Etapa a 15-a (1 decembrie):
CS Otopeni – Rapid Suceava

Reprezentatii echipelor Callatis Mangalia, CS Buftea, Fcm Bacau si Chindia Targoviste au absentat de la tragerea la sorti de astazi, semn ca aceste grupari s-ar putea retrage din campionat. Conform regulamentului, la finalul viitorului sezon vor promova in Liga I-a primele doua clasate si vor retrograda in cel de-al treilea esalon ocupantele locurilor 12-15 in fiecare dintre cele doua serii din Liga a 2-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid | Programul turului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*