Rapid – Paşcani, la Sf. Ilie

Rapid Suceava are programata maine o noua partida de verificare, echipa antrenata de Ovidiu Murariu urmand sa primeasca, cu la orele 12.00, pe terenul din Sf. Ilie, replica divizionarei a treia Kosarom Pascani.

Gruparea “ceferista” nu va putea conta in acest amical pe serviciile portarului Marius Zavoi (foto), care a suferit o accidentare grava in meciul de miercuri cu Dunarea Galati. Goalkeeperul venit de la Vointa Sibiu are o coasta fracturata si va ramane internat in spital pret de inca cateva zile. Conform verdictului medicilor, Zavoi are nevoie de cel putin trei saptamani de repaus total si va reveni la antrenamente peste circa o luna, urmand sa rateze startul returului. In aceste conditii, ramasi intr-un singur portar, Andrei Preda, tehnicienii suceveni vor apela pentru moment la unul dintre goalkeeperii de la grupele de juniori.

Rapid si CS Kosarom s-au mai intalnit o data in aceasta iarna, in urma cu o luna, pe terenul pascanenilor. Echipa “ceferista” s-a impus atunci cu scorul de 2-1, printr-o dubla semnata de atacantul Mircea Negru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid – Paşcani, la Sf. Ilie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*