Rapid, la mila primăriei

Desi conducerea clubului anunta vineri ca se pregateste sa retraga echipa din campionat din pricina problemelor financiare jucatorii rapidisti au tinut sa-si continue programul normal de pregatire, prezentandu-se la antrenamentul de ieri in speranta ca unui minim sprijin din partea municipalitatii.

Speram ca primaria sa ne ajute cu o suma cat de mica. Lumea trebuie sa inteleaga ca acesti bani nu si-i baga jucatorii in buzunar. Noi am inteles situatia si am convenit cu conducerea clubului sa jucam pe niste contracte minime in retur, dar pe langa salarii mai avem nevoie de bani pentru deplasari si arbitraje. Pentru asta dorim sa fim sprijiniti. Daca ne-am retrage si noi din campionat, cred ca fotbalul sucevean ar ajunge intr-o situatie penibila. In plus, nici nu avem unde sa ne ducem acum, cu cateva zile inainte de startul returului, cand mai toate echipele si-au stabilit deja loturile de jucatori“, s-a plans unul dintre componentii lotului ceferist.

100 000 de lei. Aceasta este conform surselor GazetaSV.ro suma pe care o solicita oficialii “alb-visiniilor” primariei locale pentru ca Rapid CFR sa-si poata continua activitatea in Liga a III-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *