Rapid – Kosarom, la Sf. Ilie

Rapid Suceava disputa maine primul si singurul amical programat in aceasta iarna in fata propriilor suporteri, echipa lui Bogdan Tudoreanu urmand sa intalneasca de la ora 13.00, pe terenul din Sfantul Ilie, divizionara a treia CSM Kosarom Pascani.

Vom juca pe un teren greu, dar nu avem ce face. Daca am programat acest meci, trebui sa-l jucam, sa nu-i purtam aiurea pe drumuri pe cei de la Pascani. Si asa cei de la Gloria Bistrita au refuzat sa mai vina vineri la Suceava pentru ca nu avem un teren cat de cat acceptabil la dispozitie. Sper sa putem juca si ceva fotbal, sa nu facem carpici”, a glumit antrenorul Bogdan Tudoreanu, care a precizat ca-i intentioneaza sa-i menajeze pe Velescu si Ferariu la jocul de maine.

Cele doua formatii s-au intalnit si sambata trecuta intr-un meci amical, castig de cauza avand gruparea “ceferista”, care s-au impus la Pascani cu scorul de 1-0.

Pe langa jocul de maine, rapidistii vor mai disputa patru jocuri de verificare pana la reluarea campionatului Ligii a II-a, toate pe terenul din afara municipiului Suceava. Sambata, vor juca la Piatra Neamt, contra prim-divizionarei Ceahlaul, pe 16 si 19 februarie au programata o dubla amicala cu FC Bucovina Pojorata, iar pe 22 februarie vor intalni FCM Dorohoi, pe terenul din Campulung Moldovenesc.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Rapid – Kosarom, la Sf. Ilie"

  1. pt gazeta de suceava | 11 februarie 2014 at 18:22 | Răspunde

    va rugam daca stiti daca rapidistii sunt in tratative de-a mai aduce vreun jucator nou sa ne spuneti si noua ! multumim ! ni sau lungit urechile de cand asteptam atacantul de care vorbea Ted ca sunt in tratative dar pana acum nu a venit nimeni ! ori sunt incapabili de-a aduce jucatori ? sau Ted e un mincinos ?

  2. Fl.Plamada a ajuns la Poli Iasi sub comanda lui Lacatus ! sucevenii asteapta jucatori noi dar conducerea Rapidului nu e in stare de-al readuce pe Plamada fost jucator si capitan al Rapidului ! ce sa mai vorbim de alti jucatori ?! ca sa aduci jucatori trebuie sa fie cineva capabil de asta ! ce jucator bun poate ca sa-l aduca Ted ? Moldovan trebuia sa vorbeasca cu cumatrul Sfaiter si sa faca tot posibilul de-al imprumuta pe Plamada ! avem nevoie de jucatori buni daca se mai vrea fotbal de liga 2 la Suceava ! au plecat Balan, Cainari , Fl.Plamada si in afara de jucatorii de la Sporting nu au adus nimic si echipa a slabit in valoare ! cu Moldovan si Ted ne meritam soarta ! sper ca sa ma insel dar liga 3 scrie in dreptul Sucevei !si asa ruina Areni e aproape in moarte clinica ! unde mai este in liga 2 ca jumate de stadion sa fie inchis ?

    • Din totalul de 12800 locuri mai sunt functionale 5000,daca ramanem in liga 2,campionatul viitor va trebui sa jucam meciurile de acasa in alta parte.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*