Rapid – Inter Dorohoi: 0-1

Rapid Suceava continua sa dezamageasca in meciurile amicale. Echipa antrenata de Bogdan Tudoreanu a suferit a doua infrangere de la startul pregatirulor de vara, dupa ce a pierdut sambata, pe stadionul Areni, cu scorul de 0-1, in fata divizionarei a treia Inter Dorohoi. Unicul gol al intalnirii a fost marcat in repriza secunda, in urma unei nesincronizari intre fundasii suceveni si portarul Tibea (18 ani), venit in probe pe stadionul Areni de la LPS Iasi.

Rapidul a inceput amicalul de sambata in urmatoarea formula de joc: Niga – D. Balan, Ferariu, Tautianu, Semeghin – Sfrijan, Onciu, Apostol – Vrabie, Jitariuc, Sumanariu, pe parcurs fiind rulat intreg lotul de jucatori.

Am jucat mai bine decat in amicalul cu Radauti, dar marcam greu. Se vede ca nu avem atacant. Sper ca pana la plecarea in cantonament sa rezolvam aceastaproblema. Luni-marti asteptam inca doi jucatori noi, un atacant si un fundas central”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Din cate se pare, una dintre viitoarele achizitii ale “ceferistilor” este Sorin Ciobanu, un fundas central in varsta de 26 de ani care are 9 prezente in Liga I, iar ultima oara a imbracat tricoul divizionarei secunde Metalul Resita.

Exit mobile version