Rapid împrumută de la Dinamo

După împrumutul lui Cătălin Golofca de la FC Botoșani, oficialii echipei de fotbal Rapid Suceava așteaptă încă un jucător din Liga I pe Areni. „Ceferiștii” se vor baza până în vară pe fundașul central al lui Dinamo, Alin Dudea. Conform Gazetei Sporturilor, acesta ar fi trebuit să ajungă la FC Brașov, dar situația falimentară a „stegarilor” i-a convins pe dinamoviști să îl trimită la Suceava.

Alin Dudea are 18 ani și a fost transferat în Ștefan cel Mare în 2014, de la CS U Craiova. În urma evoluțiilor bune de la Dinamo II, acesta a făcut vara trecută pasul la prima echipă, sub conducerea antrenorului Mircea Rednic. Internațional de juniori, fundașul oltean urmează să se întoarcă în această seară din Israel, acolo unde a efectuat un cantonament cu Echipa Națională sub 19 ani a României. “Tricolorii” au susținut două meciuri amicale în compania reprezentativei țării gazdă, fundașul lui Dinamo fiind de fiecare dată titular.

Alin Dudea se va alatura lotului Rapidului cel mai probabil luni, astfel că va rata ultimul meci amical al sucevenilor din această iarnă. Formația pregătită de Costel Ilie urmează să joace vineri, de la ora 13:00, pe stadionul din Rădăuți, în compania Bucovinei Pojorâta. Antrenorii celor două echipe au ales această locație pentru că vor să-și vadă jucătorii pe gazon natural și totodată să menajeze suprafețele de joc ale propriilor arene.

„Până nu vom ajunge la un acord cu jucătorul nu pot confirma împrumutul. Așteptăm să ajungă la Suceava și sper să cădem la o înțelegere pentru că am referințe bune despre el. Au fost însă și alți jucători cu care am negociat în aceasta iarnă și din păcate nu am putut să îi luăm”, a declarat antrenorul Costel Ilie.

Campionatul Ligii a 2-a se va relua sâmbăta viitoare, atunci când Rapid va juca pe teren propriu cu ACS Berceni, iar Bucovina Pojorâta va primi vizita celor de la CS Balotești.

Alin Dudea, la Echipa Național a României U19
Alin Dudea la Echipa Națională U19 a României
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *