Rapid – Iacobeni: 1-1

Rapid Suceava a reusit doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, in meciul amical disputat astazi, pe terenul din Vatra Dornei, in compania divizionarei a patra Minerul Iacobeni. “Ceferistii” au deschis scorul prin Homneac, care a trimis mingea in plasa cu un voleu din interiorul careului, dar s-au vazut egalati cu doua minute inainte de final, dintr-o lovitura de la 11 metri transformata de trupa condusa de Relu Buliga.

Rapid a inceput meciul de pregatire de astazi in urmatoarea formula de joc: Preda – Dobos, Sava, Apetrei, Semeghin – Chisu, Velescu, Cainari, Chiriac – Caragea, I. Plamada. Pe parcursul intalnirii, antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu au rulat restul lotului de jucatori: Zavoi, Homneac, Balan, Fl. Plamada, Spatar, Cerlinca, Moldovan, Vornicu, Sumanariu, Arotaritei, Lutac si Negru.

Sambata, la intoarcerea din cantonamentul de la Poiana Negri, “alb-visiniii” vor face un scurt popas la Campulung Moldovenesc, unde au programat un joc amical in compania colegei de serie Dunarea Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid – Iacobeni: 1-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*