Rapid – FC Pojorâta: 1-1

Rapid Suceava s-a specializat pe rezultatede egalitate in amicale. Echipa antrenata bifat a treia remiza consecutiva in meciurile de pregatire din aceasta iarna, dupa ce a incheiat nedecis, scor 1-1, in compania divizionarei a patra FC Pojorata, intr-un joc desfasurat astazi dupa-amiaza pe stadionul din Vatra Dornei.

“Ceferistii” au fost condusi la pauza de campioana de toamna a Ligii a IV-a, in urma unui autogol a lui Fl. Plamada, care si-a trimis mingea in propria poarta pe fondul unei lipse de comunicare cu goalkeeperul Zavoi. In repriza secunda, “alb-visiniii” au restabilit egalitatea printr-un sut frumos semnat de nou-venitul Nutescu (foto), iar pe final puteau chiar obtine victoria, dar Homneac a nimerit doar bara din penalty.

Ovidiu Murariu a inceput meciul de astazi cu urmatoarea formula de joc: Zavoi – Dobos, Fl. Plamada, Sava, Semeghin – Chisu, Nutescu, Cainari, Calugaru – Negru, Caragea. Pe parcursul jocului a fost rulat intreg lotul de jucatori prezent in contonamentul de la Poiana Negri, in teren intrand: Preda – Balan, Spatar, Apetrei, Velescu, Chiriac, I. Plamada, Homneac, Cerlinca, Moldovan, Vornicu, Sumanariu, Arotaritei si Lutac.

Sambata, la revenirea din cantonamentul de la Poiana Negri, rapidistii vor disputa un meci amical in compania celor de la Sporting, jocul fiind programat cu incepere de la orele 12.00, pe terenul din Sf. Ilie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid – FC Pojorâta: 1-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*