Rapid – Dunărea: 2-1

Rapid Suceava a inceput sa lege victoriile in amicale. Echipa antrenata de Ovidiu Murariu a bifat al doilea succes consecutiv de la revenirea din cantonament, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 2-1 (0-0), in fata colegei de serie Dunarea Galati, intr-un joci de verificare disputat pe stadionul din Campulung Moldovenesc.

Galatenii au marcat primii, in debutul reprizei secunde, dar “ceferistii” au restabilit prompt egalitatea printr-un gol semnat de Arotaritei, care a pus latul din sase metri la o recentrare trimisa de Homneac. Echipa suceveana a preluat conducerea spre final, printr-un gol marcat de pascaneanul Calugaru (foto), care a confiintit victoria rapidistilor cu un sut deviat la coltul scurt. In ciuda caracterului amical al jocului, nu au lipsit cartonasele rosii, cate unul in fiecare tabara, din randul “alb-visiiniilor” fiind eliminat Dobos, la zece minute dupa pauza. Conform intelegerii, fiecare echipa a continuat insa partida in efectiv complet.

Rapid a inceput meciul de astazi in urmatoarea formula: Zavoi – Dobos, Morariu, Sava, Semeghin – Chisu, Nutescu, Galdean, Zeres – I. Plamada, Caragea. In ultima jumatate de ora a jocului au mai intrat: Balan, Arotaritei, Velescu, Cainari, Sumanariu, Homneac, Calugaru si Negru, restul jucatorilor fiind menajati.

A fost un joc bun facut de noi, combinat cu o victorie. Chiar daca am marcat doar de doua ori, ma bucura faptul ca ne-a creat multe ocazii, ca am ajuns destul de des in situatia de finaliza. Usor-usor incercam sa legam un lot si mai ales o echipa. Noi, antrenorii, chiar suntem pusi intr-o dilema in ceea ce priveste primul unsprezece. Exista insa concurenta si asta ne bucura”, a spus Ovidiu Murariu.

In urmatorul meci de pregatire, Rapid intalni sambata, la Suceava, divizionara a treia Kosarom Pascani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid – Dunărea: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*