Ultimul amical de acasă

Rapidul revine maine (joi), pe stadionul “1 Mai” din Itcani, pentru cel ultimul meci de pregatire pe care il joaca in municipiul Suceava. Adversara, cu incepere de la ora 13.00, ii va fi ocupanta ultimul loc in clasamentul seriei intai din Liga a II-a, FCM Dorohoi. Pe langa Velescu, scos din circuit pentru o perioada mai lunga, “ceferistii” nu vor putea conta in meciul de astazi nici pe serviciile lui Semeghin, care este racit, Bagu si Sumanariu, ultimii doi acuzand dureri la genunchi.

Cred ca cel mai important este sa nu mai apara accidentari”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu, care a purtat o discutie serioasa cu jucatorii dupa remiza, 3-3, cu Aerostar. “Ii inteleg pe jucatori ca resimt o stare de oboseala, ca au fost multe jocuri intr-o perioada scurt de timp pe niste terenul grele, dar au comis prea multe greseli individuale in meciul de marti”, spune Ted.

Pe langa jocul de maine, rapidistii mai au programate trei meciuri-test pana la reluarea campionatului Ligii a II-a. Sambata dupa-amiaza joaca sub Pietricica, intr-un amical in care gazdele de la Ceahlaul isi vor prezenta lotul de jucatori pentru returul Ligii I, miercuri, tot la Piatra Neamt, “ceferistii” intalnesc formatia ACS Bacau, iar sambata, 21 februarie, in deplasare, au meciul revansa cu FCM Dorohoi.

Rapidul a inregistrat trei victorii si o remiza in amicale, 4-1 cu Bucovina Radauti, 4-0 cu Somuz Falticeni, 4-1 cu FC Bucovina Pojorata, respectiv 3-3 cu Aerostar Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimul amical de acasă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*