Rapid, cu echipa in pioneze

Rapidistii sunt in pioneze inaintea meciului Sportul Studentesc, reprogramat pentru miercuri, la ora 18.00. In momentul de fata, conform oficialilor de pe Areni, “ceferistii” abia dispun de numarul necesar de jucatori pentru a umple foaia de joc la partida din Giulesti. Asta in conditiile in care, din lotul cu care rapidistii au inceput returul, Preda, Pleniceanu, Galdean, Petrescu si Morariu au parasit deja Suceava, Arotaritei este o cauza pierduta, Golofca nu este complet recuperat dupa accidentarea grava de anul trecut, iar altor sase jucatori, Homneac, Caragea, Chiriac, fratilor Plamada si portarului Zavoi, le expira contractele pe 30 iunie.

Bogdan Tudoreanu este optimist si spune ca Rapidul are resurse in cadrul lotului pentru a alcatui un prim-unsprezece cu care sa castige in Giulesti. “Sunt sigur ca vom gasi cea mai buna formula de start cu care sa castigam meciul cu Sportul”, a declarat antrenorul Rapidului. Seful bancii tehnice de pe Areni i-a chemat de urgenta la matca, pentru meciul cu Sportul, si pe fratii Florin si Ionut Plamada, plecati de miercuri cu FC Botosani in cantonament la Campulung Moldovenesc. Jucatorii ramasi in lot au inceput sa se antreneze aseara sub comanda lui Marin Barbu, revenit de urgenta la Suceava pentru a pregati jocul cu Sportul Studentesc.

De altfel, cei sase jucatori din afara Sucevei ramasi in lotul Rapidului in asteptarea meciului cu Sportul Studentesc au fost evacuati ieri din cantonamentul echipei de la Casa Jenica din cauza datoriilor acumulate. De altfel, cei sase jucatori au trait momente inumane pentru un sportiv, in conditiile in care de o perioada nu au dispus la acel stabiliment nici macar de apa rece, a dezvaluit o sursa din cadrul clubului sucevean. “Strainerii” din lotul sucevean au fost primiti in gazda pentru cateva zile la pensiunea detinuta de colegul lor de echipa, Mircea Negru.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

8 Comentarii

  1. Magiun are cel putin o doaga lipsa. La ce palmares are, inca o retrogradare la activ il va duce sa antreneze doar in divizia… sateasca :)))) .

  2. ce treaba are barbu cu rapid ? Aici Ted si buzoianu au adus echipa in starea asta. Au adus jucatori care is vai de mama lor , le-au dat bani multi [ salariu ] si au jucat ca la liga a 4-a, erau mai buni aia care iau dat afara decat vedetele pe care iau adus.

  3. chiar asa ce treaba are magiun , doar a spus ca nu se implica deloc ci doar vrea sa vada cum e situatia la suceava .

  4. VA DATI MARI CEI DE LA BOTOSANI DAR VOI NICI NU AVETI DUPA CE BEA APA LASATI VRAJELI DE ADORMIT COPII TOT UN SUCEVEAN O SA O IA POATE NU STII PAIOSILOR CA PRIMA ECHIPA DIN SUCEAVA AN PRIMA LIGA A FOST C S M SUCEAVA ACEASATA VA VI URMATOAREA DENUMIRE CARE PENTRU CEEI MAI TINERI AVEA SI UN IMN DACA O SA INSISTE SUPORTERI SUCEVENI O SA L SCRIU BAFTA RAPID SUCEAVA MIERCURI VA TIN PUMNI DIN EUROPA

  5. spuneai Nelule ca ai o varsta ?? scrii de parca esti la grupa pregatitoare, nu mai scrie comentarii ca te faci de ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *