Rapid – CSM Suceava: 1-3

CSM Suceava a reusit a cincea victorie stagionala, dupa ce s-a impus sambata, in sala din Giulesti, in fata celor de la Rapid Bucuresti, cu scorul de 3-1, intr-un meci contand pentru etapa a VIII-a din sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin.

Trupa antrenata de Victor Pancu a inceput bine intalnirea, a fost mai lucida in joc si si-a adjudecat primul set cu scorul de 25-23. Rapidistii au replicat prin castigarea actualui doi, dar plusul de experinta a voleibalistilor suceveni si-a spus cuvantul in seturile trei si patru, pe care “alb-albastrii” si le-au adjudecat si s-au impus in final cu 3-1. Victor Pancu a mizat in partida din Capitala pe urmatorii jucatori: Sasu, Pietraru, Hutuleac, Somesan, Stefura, Giurca, Orasanu, Gontariu si Tanasa.

In urma acestui succes, CSM Suceava a acumulat 14 puncte si si-a consolidat pozitia a treia in clasamentul seriei de est. In urmatorea etapa, echipa suceveana va primi sambata viitoare, in sala complexului Unirea, vizita formatiei Tomis II Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid – CSM Suceava: 1-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*