Rapid CFR – CS Panciu

Rapid CFR Suceava întâlneşte sâmbătă pe Areni, CS Panciu. Meciul reprezintă capul de afiş al etapei cu numărul 5 din prima serie a Ligii a III-a.

După înfrângerea drastică suferită în etapa precedentă la Brăila, echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu are nevoie de o victorie sâmbătă pentru a se menţine în partea superioară a clasamentului. Nici oaspeţii nu îşi permit să piardă puncte, echipa patronată de fostul arbitru, Ionică Serea, fiind una dintre pretendentele la promovare. În acest moment, Rapid şi CS Panciu sunt vecine de clasament, ceferiştii fiind pe locul 4 cu un punct mai puţin decât adversarii de sâmbătă, care ocupă poziţia a treia. Singura incertitudine la nivelul lotului sucevean planează asupra lui Paul Bosancu, care este accidentat.

În ultimul meci direct, Rapid CFR s-a impus pe terenul de la Iţcani cu 1-0, graţie golului înscris de Marius Ciobanu în minutul 82. Meciul dintre Rapid şi CS Panciu va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Areni si va fi arbitrat la centru de Iulian Andronache din Bârlad asistat la cele doua tuse de Ştefan Patrichi (Vaslui) si Lucian Moldovanu (Oneşti).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid CFR – CS Panciu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*