Rapid CFR – CS Panciu: 1-2

Rapid CFR a bifat astazi a doua infrangere consecutiva din actualul sezon. Elevii lui Bogdan Tudoreanu au cedat cu scorul de 1-2 in fata formatiei CS Panciu, toate golurile fiind inscrise in prima jumatate de ora a partidei.

Rapidul si-a creat prima ocazie de a inscrie in minutul 5, cand juniorul Plamada aflat intr-o pozitie foarte buna pe partea dreapta a preferat o centrare la coltul lung unde nu se afla insa nimeni. Oaspetii au fost cei care au deschis scorul peste 3 minute. Sevaciuc a trimis slab o pasa catre Sava, vrancenii au interceptat mingea si nu l-au iertat pe Gavriloaia. Avantajul oaspetilor a durat putin. In minutul 12 Romaniuc a restabilit egalitatea dintr-o lovitura libera de la peste 25 de metri, executata perfect. Rapidul isi creeaza alte doua ocazii prin Romaniuc si Plamada, dar mingea ocoleste de fiecare data poarta. Scorul final al partidei a fost stabilit inca din minutul 27, in urma unei actiuni pe partea dreapta in care au fost driblati pe rand nu mai putin de 3 rapidisti printre care si portarul Gavriloaia.

Prima ocazie din repriza secunda le apartine oaspetilor. Bejenariu a reusit sa respinga cu capul de pe linia portii, intr-o faza in care portarul Alex Gavriloaia a iesit la marginea careului. Minutul 64 a fost decisiv in economia partidei. Plamada a fost faultat in suprafata de pedeapsa, insa Suleru a trimis peste poarta din lovitura de la 11 metri. Dupa aceasta faza, ritmul jocului a scazut simtitor. Singurele faze spectaculoase le-au apartinut oaspetilor. In minutul 66 vrancenii au nimerit bara din semifoarfecca, iar in minutule de prelungire portarul Gavriloaia a respins incredibil o minge puternica care tintea vinclul. Scor final 1-2, iar dupa 5 etape Rapidul se afla la 6 puncte de liderul Petrotub Roman.

Rapid CFR: Gavriloaia – Bosancu, Sava, Sevaciuc (Bejenariu ’33), Oniu – Plamada, Stamate (M. Ciobanu ’87), Romaniuc, Pantea (Spatar ’57) – Suleru (Branza ’70), Gurita

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid CFR – CS Panciu: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*