Rapid CFR – Cetatea Tg. Neamţ

După ce a trecut cu bine peste cele mai grele meciuri ale returului cu primele două clasate, Rapid Suceava şi-a propus să câştige cât mai multe puncte până la finalul sezonului. Prima şansă de a-şi mări zestrea de puncte o reprezintă meciul de sâmbâtă cu Cetatea Târgu Neamţ.

După ce au învins liderul şi au pierdut la limită cu FC Panciu, ceferiştii revin la sfârşitul acestei săptămâni pe stadionul Areni hotărâţi să ofere o victorie suporterilor. După rezultatele din ultima etapă, Rapidul a coborât o poziţie în clasament, până pe locul 10, “alb-vişiniii” fiind colegi de clasament cu adversara de sâmbătă, Cetatea Târgu Neamţ. Setea de puncte, dar şi ultimele rezultate îi recomandă pe jucătorii lui Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu, ca favoriţi în meciul cu nemţenii.

“Ne bucuram ca este un tonus foarte bun inainte de acest meci. Noi am contientizat jucatorii imediat dupa disputarea partidei de la Panciu, ca jocul cu Cetatea Targu Neamt, ca de altfel fiecare joc de pe teren propriu, nu va fi usor. Echipa din Targu Neamt este incomoda, insa jucatorii nostri stiu acest lucru si asteptam acest joc cu o deosebita incredere.”, a anuntat Ion Buzoianu.

În turul campionatului Rapidul a cedat la Târgu Neamţ cu scorul de 2-3, reuşitele sucevenilor fiind semnate de Sevaciuc şi Şuleru. Meciul de sâmbătă va începe la ora 17:00 şi va fi arbitrat de Iulian Andronache din Bârlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid CFR – Cetatea Tg. Neamţ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*