Rapid, campioană la juniori C

Judeţul Suceava va fi reprezentat la turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori C de gruparea Rapid Suceava. Antrenorul Ovidiu Murariu este încrezător în şansele echipei sale la un parcurs cât mai lung pe plan naţional şi speră ca următoarea fază a competiţiei să se desfăşoare pe stadionul “Areni”.

Play-off-ul Campionatului Judeţean pentru juniori C a consemnat un succes categoric al Rapidului. Micii “ceferişti” au defilat în ultima ediţie de campionat, unde au înregistrat 20 de victorii în tot atâtea jocuri disputate. Pe următoarea treaptă a podiumului, la 12 puncte distanţă, s-a clasat Sporting Suceava, urmată de Nicu Gane Fălticeni. Grupa de juniori C de la Rapid rămâne acum să confirme şi la turneul zonal. Antrenorul Ovidiu Murariu a mărturisit că întrecerea, programată în perioada 5-8 iunie, ar putea să se desfăşoare la Suceava.

„Conducerea clubului Rapid şi-a exprimat dorinţa de a organiza această competiţie la Suceava. Vom vedea care vor fi condiţiile şi dacă oferta prezentată de noi va fi acceptată de Federaţie. Cred ca ar fi un moment bun pentru fotbalul juvenil sucevean de a-şi etala valoarea pe stadionul Areni. În această perioadă, când finalul de campionat în Liga a II-a este destul de încins, sperăm să aducem şi noi o bucurie printr-o calificare la turneul semifinal”, a anunţat Ovidiu Murariu.

În următoarea fază a Campionatului Naţional pentru juniori C, Rapid Suceava va înfrunta reprezentantele judeţelor Iaşi, Vaslui şi Botoşani.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rapid, campioană la juniori C"

  1. bravo sebi!la cat mai multe goluri….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*