Campioni la cartonaşe roşii

Rapid Suceava este campioană la cartonaşe roşii. Eliminarea lui Cerlincă în meciul de la Farul Constanţa a fost a 8-a pentru trupa antrenată de Bogdan Tudoreanu în ultimele 11 meciuri oficiale.

„Ceferiştii” au încasat un cartonaş roşu chiar la debutul în noul sezon competiţional. Sumanariu a primit două galbene în Cupa României, la Miroslava, şi a fost indisponibil pentru prima etapă de campionat. Sâmbătă, Bogdan Tudoreanu trebuie să improvizeze din nou, după cele două galbene încasate de Cerlincă la malul mării.

„Dacă la Miroslava am luat cartonaş roşu pentru un gest nepotrivit al lui Sumanariu, la Constanţa au fost două faulturi de joc, care nu i le pot reproşa lui Cerlincă. Cel puţin al doilea fault eu zic că nu a fost de cartonaş galben. Să nu uităm că la Brăila am luat trei cartonaşe roşii, când nu am fi meritat să primim nici măcar unul. Situaţia cartonaşelor nu este o problemă în sine. Avem un regulament de ordine interioară, iar cei care iau cartonaşe pentru indisciplină primesc anumite sancţiuni. Când sunt faulturi comise în interesul echipei nu putem să le reproşăm nimic băieţilor”, a comentat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

„Ceferiştii” s-au dovedit la fel de arţăgoşi şi în meciurile amicale. Daniel Bălan a văzut direct cartonaşul roşu în meciul de pregătire disputat în vară la Târgu Neamţ, dupa ce şi-a lovit cu cotul un adversar.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *