Rapid, campioană de toamnă

Rapidul a incheiat en-fanfare sezonul de toamna al campionatului judetean de juniori C, cu o victorie categorica, scor 11-0, pe terenul celor de la Unirea Boroaia, intr-un meci din cadrul etapei a XIII-a. Formatia antrenata de Florin Cristescu si Alin Fercalo a intrat in vacanta de iarna cu o linie de clasament impresionanta, 13 victorii din 13 posibile, 146 de goluri marcate si doar unul primit.

Rapidul a mizat in sezonul de toamna al campionatului pe urmatorul lot de jucatori: Andrei Galan, Daniel Zvoronciuc si Alexandru Buleu – portari, George Haraseniuc, Bogdan Bolocan, Dionisie Zbranca, Andrei Drebitca, Sorin Pavel, Marcu Costan, Marian Timofte, Marius Rata, Catalin Tacu, George Tcaciuc, Robert Sutu, Robert Bosanceanu, Valentin Vatamaniuc, Gabriel Vatamaniuc, Bogdab Buterchi, Simon  Mandiuc, Calin Coltuneac, Mihai Milici si Gavril Andrevici – jucatori de camp.

Patru dintre componentii Rapidului, mai exact Robert Bosanceanu, Mihai Milici, George Haraseniuc si Rober Sutu au fost convocati la inceputul acestei saptamani, la Galati, la o actiune zonala de selectie pentru constituirea nationalei under 14.

Rezultatele etapei a XIII-a:
Unirea Boroaia – Rapid Suceava 0-11
Viitorul Negostina – Bradul Vama 3-4
LPS Suceava – Somuzul Preutesti 0-1
Luceafarul Bucovina – CN “Nicu Gane” Falticeni 8-0
Sporting Suceava – AS “Casuba & Galusca” 3-2
Polul Nord Falcau – CSS Radauti (amanat)

Clasament: 1. Rapid 52p, 2. Luceafarul 48p, 3. Sporting 37p, 4. CSS Radauti 29p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid, campioană de toamnă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*