Rapidul a făcut recurs

Rapid Suceava a facut astazi recurs la decizia prin care Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal obliga gruparea “ceferista” sa rejoace meciul cu Sportul Studentesc, contand pentru penultima etapa a Ligii a II-a. “Avocatii nostrii au luat motivarea de rejucare a meciului direct de la sediul Federatiei si au depus recurs. Nu suntem de acord cu rejucarea meciului cu Sportul. O parte din staff-ul tehnic si dintre jucatori sunt în vacanta. Noi am facut o data deplasarea la Bucuresti”, a spus directorul sportiv al clubului Rapid, Mihai Pilat.

Pentru a nu fi obligati sa excluda gruparea lui Vasile Siman din campionat pentru doua neprezentari, membrii comisiilor federale au incadrat cazul “Sportul – Rapid”, intr-un articol de forta majora, care face posibila desfasurarea meciului dupa finalul campionatului. Or, pe data de 30 mai, cand a fost programat initial meciul, stadionul nu a fost inundat, nu s-au daramat tribunele din Giulesti, nici nu a fost vreun cutremur in Bucuresti, acestea fiind doar trei exemple de motive pentru care meciul in cauza nu s-ar fi putut disputa odata cu restul jocurilor din penultima etapa, ci dupa terminarea campionatului. Pe langa cei aproape 10.000 de lei cheltuiti atunci de clubul Rapid cu deplasarea in Capitala, gruparea de pe Areni a ramas intre timp si fara cinci jucatori, in conditiile in care lui Galdean, Morariu, Petrescu si Chisu le-au expirat contractele, iar Negru este plecat deja in vacanta.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. daca nu mergeti pana in panzele albe dupa dreptate si isi bate joc frf si siman de rapid cfr suceava mai bine desfiintare ! nu suntem prostii lor ! ce forta majoara a fost ? cereti banii cei cheltuiti acum cu antrenorii jucatorii , avocatii si dati in judecata frf si sp.studentesc la tribunalul din suceava si la tas ! decat sa cadeti ca fraierii prin manevrele lor si sa fiti prosti dupa ei luptati prin toate caile si aratati-le ca sucevenii nu se lasa ingenuncheati de mitici de bucuresti si lupta ca stefan cel mare pentru dreptate ! ziaristii din suceava ar trebui sa scrie mai des de nedreptatea ce se face rapidului ca sa ne auda toata tara ! parlamentarii de suceava trebuie sa faca si ei ceva pentru suceveni si sa se implice in cazul asta ! acum avem nevoie de toate fortele ca sa luptam pentru dreptate ! doamne ajuta !

  2. FRF isi bate joc de Rapid Suceava !!! Nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare de ” mafiotii lui Mircea Sandu ” .
    Suceava trebuia sa castige de pe 30 mai partida dintre Sportul Studentesc – Rapid CFR SUCEAVA si rezultatul sa fie 3 – 0 la masa verde .
    Sportul Studentesc trebuia sa fie in Liga a 3 -a .
    V. SIMAN a impins si „un diplomat de bani ” pentru ramanerea in liga 2 .
    Forta SUCEAVA si vom merge pana la capat !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *