Rapid, 4-2-2 în amicale

Rapid Suceava a incheiat seria jocurilor de pregatire cu un bilant pozitiv: patru victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri. Cu o medie de peste doua goluri inscrise pe meci, “ceferistii” au aratat apetit in ofensiva, unde toti cei trei atacanti si-au trecut rand pe rand numele pe lista marcatorilor. Cel mai eficent a fost Sascha Marinkovic (6 goluri), urmat de Matei (5 goluri) si Negru (3 goluri).

Formatia suceveana a scartait insa in defensiva, primind gol in sapte dintre cele opt partide de verificare disputate in aceasta vara. Bogdan Tudoreanu nu este ingrijorat de acest aspect, in conditiile in care a experimentat mai multe formule de joc in meciurile de pregatire. “N-am jucat la rezultat niciunul dintre aceste meciuri de pregatire. Au fost niste jocuri in care am verificat foarte multi jucatori, diverse formule joc si din aceasta cauza am si incasat acele goluri. Lucrurile se vor mai regla. Imbucurator este ca atacantii nostrii au aratat pofta de gol, mai ales ca in sezonul trecut am suferit la acest capitol”, a declarat Ted.

Rezultatele rapidistilor in amicale:

Somuzul Preutesti – Rapid Suceava 0-4
Au marcat: Negru, Sumanariu, Golofca si Marinkovic.

Rapid Suceava – FC Botosani 1-3
A marcat: Marinkovic.

SC Bacau – Rapid Suceava 1-1
A marcat: Marinkovic.

Cetatea Tg. Neamt – Rapid Suceava 2-2
A marcat: Marinkovic (2).

Rapid Suceava – SC Bacau 2-3
Au marcat: Matei si Balan (penalty).

Rapid Suceava – FC Pojorata 2-1
Au marcat: Apostol si Matei.

Rapid Suceava – Cetatea Tg. Neamt 4-1
Au marcat: Matei (2), Marinkovic si Burcea.

FC Pojorata – Rapid Suceava 2-3
Au marcat: Negru (2) si Matei.

Rapid Suceava debuteaza in noul sezon, marti, la ora 17.30, pe terenul iesenilor de la Stiinta Miroslava, intr-un meci contand pentru Turul al IV-lea al Cupei Romaniei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *