Railex și-a deschis un nou complex auto în Suceava

Vrei să-ți echipezi mașina cu anvelope de iarnă? Ai o problemă mecanică sau nevoie de o Inspecție Tehnică Periodică? Nimic mai simplu. Railex îți stă la dispoziție pentru toate aceste servicii, la noul său complex auto, inaugurat recent în municipiul Suceava, la ieșirea spre Ițcani, pe strada Cernăuți, nr. 161, în proximitatea hypermarketului Selgros.

Al treilea punct de lucru deschis de firma Railex în nordul Moldovei, după cel de pe strada Traian Vuia și cel din Dorohoi, noul complex este alcătuit din service auto și magazin de prezentare, dispune de o parcare generoasă, precum și de o sală de așteptare pentru clienți.

Servicul auto este echipat cu utilaje și scule de înaltă performanță, gata să facă față oricărei provocări. Oferim servicii de mecanică, geometrie roți, ITP, vulcanizare și dispunem și de un hotel pentru anvelope. Ca și vedetă în service, deținem o mașină de spălat jante și anvelope„, a precizat directorul Railex, Marius Cazan.

Situat pe două niveluri, magazinul de prezentare dispune de o vastă suprafață expozițională, în care sunt comercializate piese auto și anvelope pentru toată gama de autoturisme, camioane și utilaje industriale.

Comercializează produse marca Ruris. De la motofierăstraie la freze pentru zăpadă

Tot în acest punct de lucru, Railex oferă clienților săi produse marca Ruris, un producător român care comercializează motocoase, motofierăstraie, mașini de tuns gazonul, freze pentru zăpadă și motosape. Toate la prețuri accesibile, a mai arătat directorul Marius Cazan.

Noul complex Railex este deschis clienților de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, precum și sâmbăta, între 8.00 și 13.00.

Pentru informații și programări puteți apela numerele de telefon 0330/401741 sau 0753/020020, iar online prin intermediul adreselor de mail service.m@railex.ro sau anvelope.m@railex.ro.

Activă pe piață de mai bine de 20 de ani, Railex se numară printre primii distribuitori de anvelope și piese auto din zona Moldovei, oferind o gamă largă de mărci și modele destinate tuturor tipurilor de mașini, de la autoturisme, autocare și autoutilitare până la camioane și vehicule industriale.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă