Railex şi-a adjudecat trofeul pe plan local

Railex si-a adjudecat primul trofeu pus la bataie in acest sezon in minifotbalul sucevean. Echipa patronata de Ilie Lahman a castigat faza locala a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus sambata, pe teren Ramiro, in finala competitiei, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Activ MSN. “Alb-rosii” si-au asigurat victoria prin golurile marcate de Tomescu, Corban si Ghiviziu. De partea cealalta, trupa condusa de Ciprian Chir a marcat golul de onoare prin Gliga.

Railex: Danut Tipa – Vlad Murariu, Andrei Bijec, Alexandru Ghiviziu, Laurentiu Berezoschi, Sergiu Corban, Viorel Stan, Mihai Gurita, Radu Tomescu, Ovidiu Bosancu, Marius Pascanut. Delegat: Ionel Cazacu.

Activ MSN Tisauti: Andrei Bourean, Ciprian Chir – Nae Gliga, Costel Pamparau, Daniel Fartais, Claudiu Sevaciuc, Florin Turineac, Alin Neamtu, Iustin Filip, Razvan Matei, Razvan Haidau, Marius Aramescu. Finantatorii echipei: Ciprian Chir, Marius Aramescu si Andrei Ciutac.

Municipal - minifotbal - Railex - Activ MSN

Podiumul competitiei a fost completat de Autobest HQ Black Team, care a castigat finala mica la „masa verde”, scor 3-0, in fata celor de la Inter Conti.

Organizatorii au acordat si trei premii speciale. Lucian Burlacu (Inter Conti) a fost desemnat cel mai bun jucator, Danut Tipa (Railex) a primit titlul de cel mai bun portar, in vreme ce Nae Gliga (Activ MSN Tisauti) a castigat titlul de golgheter al competitiei, cu un total de 10 goluri marcate in cinci meciuri.

Meciurile fazei locale a Cupei Romaniei au fost arbitrate de Ovidiu Vranau si Andrei Itco. Primele trei clasate au fost premiate cu diplome, cupe si medalii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. N-a fost gol de onoare, ca a fost 1-1 pana spre final. Nu ne-au condus 3-0 si am dat un gol chinuit pe final! Sarbatori fericite tuturor!

  2. Pentru ca atunci cand railex nu poate sa castige ii ajuta arbitrii.Nimeni nu contesta faptul ca au o echipa buna dar sunt si ajutati de multe ori in meciurile tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *