Railex şi-a adjudecat trofeul pe plan local

Railex si-a adjudecat primul trofeu pus la bataie in acest sezon in minifotbalul sucevean. Echipa patronata de Ilie Lahman a castigat faza locala a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus sambata, pe teren Ramiro, in finala competitiei, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Activ MSN. “Alb-rosii” si-au asigurat victoria prin golurile marcate de Tomescu, Corban si Ghiviziu. De partea cealalta, trupa condusa de Ciprian Chir a marcat golul de onoare prin Gliga.

Railex: Danut Tipa – Vlad Murariu, Andrei Bijec, Alexandru Ghiviziu, Laurentiu Berezoschi, Sergiu Corban, Viorel Stan, Mihai Gurita, Radu Tomescu, Ovidiu Bosancu, Marius Pascanut. Delegat: Ionel Cazacu.

Activ MSN Tisauti: Andrei Bourean, Ciprian Chir – Nae Gliga, Costel Pamparau, Daniel Fartais, Claudiu Sevaciuc, Florin Turineac, Alin Neamtu, Iustin Filip, Razvan Matei, Razvan Haidau, Marius Aramescu. Finantatorii echipei: Ciprian Chir, Marius Aramescu si Andrei Ciutac.

Municipal - minifotbal - Railex - Activ MSN

Podiumul competitiei a fost completat de Autobest HQ Black Team, care a castigat finala mica la „masa verde”, scor 3-0, in fata celor de la Inter Conti.

Organizatorii au acordat si trei premii speciale. Lucian Burlacu (Inter Conti) a fost desemnat cel mai bun jucator, Danut Tipa (Railex) a primit titlul de cel mai bun portar, in vreme ce Nae Gliga (Activ MSN Tisauti) a castigat titlul de golgheter al competitiei, cu un total de 10 goluri marcate in cinci meciuri.

Meciurile fazei locale a Cupei Romaniei au fost arbitrate de Ovidiu Vranau si Andrei Itco. Primele trei clasate au fost premiate cu diplome, cupe si medalii.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Railex şi-a adjudecat trofeul pe plan local"

  1. Bine Naeee :*!
    :))

  2. N-a fost gol de onoare, ca a fost 1-1 pana spre final. Nu ne-au condus 3-0 si am dat un gol chinuit pe final! Sarbatori fericite tuturor!

  3. De ce in Suceava tribunele sunt anti Railex si Interconti? Asta se observa la fiecare meci! Nu suntem toti din Suceava?…

  4. Pentru ca atunci cand railex nu poate sa castige ii ajuta arbitrii.Nimeni nu contesta faptul ca au o echipa buna dar sunt si ajutati de multe ori in meciurile tari

  5. daca vii de putin timp la municipal nu ai de unde sa stii 🙂

  6. sunt doi sandilai:tibi si bidalac sonatul!in tribune sunt oameni normali.

  7. Cică se rejoaca din semifinale cupa Ro!!! Interconti nu a fost anuntata sa se prezinte la meci?…explica cineva???

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*