Railex s-a oprit în sferturi

Railex Friends si Black Team au participat la sfarsitul saptamanii trecute la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, competitie ce s-a desfasurat la Roman, Piatra Neamt si Pascani si care a reunit la start 64 de echipe din tara.

Detinatoare a trofeului la nivelul municipiului Suceava, trupa patronata de Ilie Lahman a avut un parcurs perfect in faza grupelor, terminata de “alb-rosii” cu punctaj maxim dupa victoriile cu Eagles Craiova, Dinamo Imperium Iasi si Orion Call Bacau. In faza meciurilor eliminatorii, Railex a trecut, in saisprezecimi, de Pamiro Focsani, iar mai apoi, in optimi, la loviturile de departajare, de Sentierii Satu Mare. Aventura formatiei sucevene s-a incheiat in sferturile de finala, fiind eliminata de Mustang Bucuresti.

Railex Suceava a mizat la aceasta competitie pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Nicu Rapan –Laurentiu Berezoschi, Andrei Bijec, Ovidiu Bosancu, Bogdan Botezatu, Sergiu Corban, Florin Corneanu, Adrian Gafita, Mihai Gurita, Bogdan Pantea, Viorel Stan si Radu Tomescu. Delegat: Ionel Cazacu.

Rezultatele celor de la Railex:

Faza grupelor:
Railex Suceava – Eagles Craiova 6-1
Railex Suceava – Dinamo Imperium Iasi 3-0
Railex Suceava – Orion Call Bacau 4-2

Saiprezecimi de finala:
Railex Suceava – Pamiro Focsani 3-0

Optimi de finala:
Railex Suceava – Sentierii Satu Mare 1-1 (2-1, d.p.)

Sferturi de finala:
Railex Suceava – Mustang Bucuresti 2-4

Minifotbal - Black Team

Cealalta echipa suceveana, Black Team, a parasit competitia inca din faza grupelor, dupa trei infrangeri in tot atatea meciuri disputate: 1-5 cu Lin & Ema Alba Iulia, 1-2 cu Pokemonii Bistrita si 4-5 cu Pabo Team Pascani.

Turneul final al Cupei Romaniei a fost castigat de Consiliul Judetean Buzau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *