Railex s-a oprit in semifinale

Railex Suceava s-a oprit la doi pasi de Rio. Echipa patronata de Ilie Lahman a ratat calificarea in finala turneului zonal al Cupei Prieteniei, dupa ce a pierdut astazi, in semifinale, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Pokemonii Bistrita. “Alb-rosii” s-au vazut condusi inca din debutul meciului, au egalat apoi prin Tomescu din lovitura libera, dar s-au trezit invinsi de un gol incasat prosteste in ultimul minut de joc.

Railex a inceput in forta competitia de la Bacau, trecand in optimile de finala, cu scorul de 7-1, de formatia FC Odobesti Targoviste prin golurile marcate de Tomescu (3), Bosancu, Pantea, Apetri si Corban. In sferturi, formatia suceveana a dat peste gazdele de la Coriolan Bacau, iar in ciuda atmosferei ostile a tribunei s-a impus fara drept de apel, scor 3-0, prin reusitele semnate de Apetri (2) si Tomescu.

Railex a mizat la turneul final de la Bacau pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Sergiu Corban (capitan), Mihai Gurita, Laurentiu Berezoschi, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Bogdan Pantea, Florin Apetri, Radu Tomescu si Florin Ailenei. Delegat: Ionel Cazacu.

Finala turneului zonal de la Bacau se disputa diseara, intre Magic Iasi si Pokemonii, castigatoarea urmand sa mearga alaturi de Brazilienii Cluj la Rio.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Railex a distrus concurenta, distrugand astfel campionatul, dupa care s-a autodistrus, pentru ca si-a pierdut identitatea, nu mai este acea echipa creata de un grup de prieteni. Nu va face niciodata performanta la nivel national pana cand nu vor avea trei lideri adevarati, de caracter si cu personalitate atat in fata adversarilor cat si a conducatorului. Poate se reuseste o contopire a campionatelor altfel la Ramiro vor ramane doar 6,7 echipe.
    Bafta la turneul final desi cred ca anul asta nu vor prinde nici sferturile. 🙁

  2. Felicitări Railex si tuturor celor care se implica alături de băieți! Doar ghinionul a făcut sa nu prindeti finala! Ați arătat cel mai spectaculos joc! Jos pălăria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *