Railex s-a calificat la turneul final al Cupei

Railex va reprezenta judetul Suceava la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal. Echipa patronata de Ilie Lahman a obtinut calificarea la faza nationala dupa ce a castigat competitia locala organizata in acest an la nivelul judetului Botosani. In finala de peste Siret, disputata joia trecuta, cei de la Railex a trecut de o alta formatie suceveana, este vorba de Family, cu scorul de 2-0 (2-0), prin golurile marcate de Laurentiu Berezoschi si Alin Schipor.

Railex mizeaza in acest sezon competitional pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Laurentiu Berezoschi, Ovidiu Bosancu, Mihai Gurita, Sergiu Colban, Nolbert Solcan, Andrei Bijec, Nae Gliga, Alin Schipor, Cornel Cainari si Iulian Zlotar. Delegatii echipei: Dan Haraga si Ionel Cazacu.

Turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal va avea loc la sfarsitul lunii iunie, la Sibiu, si va aduna la start peste 100 de echipe. La ultima participare la nivel national, acum doi ani, Railex a ajuns pana in sferturile Cupei Romaniei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close