Railex, prima la Nikodemus

Railex a castigat in premiera Cupa Nikodemus, dupa ce s-a impus aseara, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7, in fata gazdelor de la Lions Radauti, in finala celei de 16-a editii a turneului. Favorita a tribunelor, Lions a condus in trei randuri pe parcursul celor 50 de minute regulamentare de joc prin golurile marcate de Gafita (2) si I. Plamada. Railex a egalat insa de fiecare data si a trimis meciul in prelungiri prin reusitele semnate de Aileni, Tomescu si Apetri. Pe parcursul celor zece minute suplimentare fiecare formatie a mai inscris o data prin aceiasi Gafita si Tomescu, astfel ca trofeul avea sa se acorde la 7 metri. Trupa patronata de Ilie Lahman a executat prima si fara greseala, 4 din 4, in vreme ce Lions a ratat prin Lelcu, blocat de portarul Tipa.

Railex Suceava a mizat la Cupa Nikodemus de la Radauti pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Vladut Murariu, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Marius Pascanut, Viorel Stan, Andrei Aileni, Florin Apetri, Paul Bosancu si Cornel Cainari. Delegat: Daniel Haraga.

Podiumul editiei din acest an a fost completat de formatia Revine-InterConti Suceava, care s-a impus sambata seara, in finala mica a Cupei Nikodemus, cu scorul de 5-2, in fata celor de la Bucovina Milisauti.

foto: Matei Bălean

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex, prima la Nikodemus"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*