Railex pleacă la turneul final

Railex Suceava va participa, intre 1 si 3 iulie, la turneul final al Campionatului National de minifotbal, competitie gazduita de Timisoara si care va reuni la start 24 de echipe castigatoare ale fazelor municipale ale competitiei. Desi se afla la prima participare la o intrecere de o asemenea anvergura, gruparea patronata de Ilie Lahman are planuri mari la competitia din Banat, de unde spera sa se intoarca macar cu medaliile de bronz. “Chiar daca suntem la prima participare, nu mergem la Timisoara sa facem act de prezenta. Sper sa prindem podiumul, iar pentru acest lucru ne bazam pe tehnicitatea unor jucatori precum Cainari sau Nicoara”, a anuntat capitanul Dan Haraga.

Delegatia suceveana va deplasa la Timisoara un lot de 15 jucatori: Danut Tipa, Daniel Cazacu, Florin Haraga, Daniel Haraga, Liviu Luca, Marius Macovei, Constantin Sidoriac, Viorel Stan, Marian Ungureanu, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Cornel Cainari, Ovidiu Bosancu, Sorin Nicoara si Claudiu Sevaciuc, ultimii patru fiind proaspat promovati in Liga a III-a, alaturi de Sporting Suceava.

Railex isi va afla adversarii din prima faza a turneului final in cursul serii de maine, cand cele 24 de echipe vor fi impartite, prin intermediul unei trageri la sorti, in 6 grupe a cate 4 echipe, primele doua clasate in fiecare grupa, plus alte patru echipe de pe locul 3 urmand sa se califice in optimile de finala.

Cele 24 de echipe participante la turneul final: Lin & Ema Alba Iulia, Nationala Artistilor Bucuresti, Grafit Soccer Invest Bacău, Fc Amicii Baia Mare, Vulturii Bistrita, Ss Becko Brasov, Consiliul Judetean Buzău, Radical Craiova, Avantaje II Deva, Atletico Abcoz Galati, Galacticii Hunedoara, Terramold Iasi, Expo Granit Medias, Ekatrust Ploiesti, Oz Er Golden Roman, Ros Albastrii Satu Mare, Cariocas Sibiu, Railex Suceava, Pandurii Târgu Mures, Sport Klub Târgoviste, Mav Glissando Timisoara, Marix Tulcea, Autoland Hosu Zalău si campioana en-titre Magic Difpress Iasi.

Castigatoare a editiei de anul trecut a Campionatului Municipal, Railex a obtinut biletele pentru turneul final, dupa ce a trecut la baraj de calificare, cu scorul de 3-2, de formatia Fenix Piatra Neamt.

Chiar daca a fost eliminata inca din play-off la ultima editie a Campionatului Municipal, Railex Suceava se poate lauda in acest an cu alte doua trofee castigate la nivel local: Cupa Cartierelor si Cupa Strikers.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex pleacă la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*